promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva hatalmas melleitől alig lehet látni a Balatont – fotó
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva megosztotta a közönséggel, hogy mennyire imád a Balatonon lenni, ráadásul mindezt egy szexi fotóval illusztrálta.

Az egykori Való Világ-versenyző, Baukó Éva számtalan botrányt okozott már a félelmet nem ismerő őszinteségével, hiszen néha olyan kemény véleményt tud megfogalmazni egyesekről, hogy azzal rengeteg embert kiakaszt. Nemrég Alekosszal is elég durván összekaptak, de úgy tűnik, hogy azóta már szent a béke köztük.

Baukó Éva nemrég kirakott magáról egy csábító képet, amin olyan mély dekoltázst villant, hogy biztonsági okokból körbe kéne keríteni – de most kifejezetten jó oka volt erre, hiszen arról elmélkedett, hogy mennyire szereti az ország egyik kedvenc helyét, a Balatont.

„Egy gyönyörű nyári naplementénél a Balatonon nincs is jobb. Idén sajnos nem sokat tudtam lemenni eddig a Balatonra , de mindig amikor megérzem a tó illatát érzem magamon , hogy feltöltődök. Ti is szeretitek a Balatont ?”

– írta Baukó Éva.

A híresség hiába posztol a Balatonról, ha a hatalmas mellei szinte teljesen kitakarják a magyarok tengerét, de ezt valószínűleg könnyedén megbocsátják a rajongói, hiszen Baukó Éva mindig vadító, és ez természetesen most is így van – ezért pedig kifejezetten hálásak neki a követői, mivel nagyon sok pozitív kommentet kapott.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva dögös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás