promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gazellatestű lányt dobnak bombaként a Szerelem Szigetre
Borítókép:  instagram.com/priyagopaldas
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A valóságshow-ban szereplő fiúkat alighanem felizgatja majd az új partner lehetősége.

Javában zajlik a Love Island (Szerelem Sziget) című reality műsor Angliában, amelyben bomba csajok és sármos srácok keresnek maguknak párt, elzárva a világtól, viszonylag szűk társaságban. A párok lassan kialakultak, viszont a show-nak folytatódnia kell, ezért a szervezők néha igyekeznek felkavarni az állóvizet.

Nemrég például kiszivárgott, hogy hamarosan bedobják a csapatba a gazellatestű Priya Gopaldast, akire alighanem jó pár fiú rámozdul majd. A 23 éves lány ápolónőnek tanul, és nem is olyan rég még a frontvonalban harcolt a koronavírus ellen.

Az új szigetlakó először is izolációban töltött egy hetet Mallorcán, nehogy önmagán kívül valami mást is behurcoljon a közösségbe. Priya egyébként Londonban tanul, ötödéves, de már jelentős gyakorlati tapasztalata van a gyógyításban.

„Alighanem sokan felkapják majd rá a fejüket. Gyönyörű, intelligens, és aranyszíve van. A fiúk kapkodni fognak utána, mihelyt bekerül a show-ba”

– vetítette előre az ITV csatorna egyik munkatársa. Megtudhattuk azt is, hogy ha a lány éppen nem a 12 órás műszakját nyomja a kórházban, akkor szereti megmutatni magát a közösségi oldalain, és bikiniben sem szégyellős.

Komoly taktikai játék indul majd meg a szigeten a felbukkanásával, már csak azért is, mert legalább két srácnak ügyelnie kell arra, hova néz. Liam és Teddy biztosan nem kockáztathatják meg, hogy kiessenek párjaik, Millie és Faye kegyeiből, mert az rövid időn belül a távozásukhoz vezetne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás