promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley biciklizés közben mutatott valami nagyon szexit - azonnal kedvet kapsz bringára pattanni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hoppá, biciklin mag éppen nem láttuk a csinos színésznőt. Fotó.

Elizabeth Hurleyt szinte már minden pózban láttuk az általa posztolt képeken és filmkockákon, főleg az Instagram-oldalán. Hol Brendan Fraser csábítójaként, szexi tanáraként, hol pedig őfelsége titkosügynöke mellett szerepelt a filmvásznon. És amikor azt hittük, hogy már mindent láttunk, a színésznő berobog egy biciklis képpel, és olyan szexi, mint még soha.

A kép amúgy reklám, és Elizabeth Hurley egyik cégének oldalára mutat, amely bikiniket és szexi fürdőruhákat készít és árul. Elizabeth pedig a cég egyik reklámarca, influencere, aki egyben fürdőruhákat is tervez, így pedig szinte a termékkészítés egészén rajta tartja a szemeit.

Persze ez a szerep nem áll távol Elizabeth Hurleytől, valószínűleg mi olvasók, elsősorban a filmekből ismerjük őt, de ez csupán az emlékeink fura szövete, hiszen a színésznő nem szerepelt túl sok alkotásban, ő mindig is modellkedet, és különböző márkákhoz adta a nevét.

Ha kíváncsiak vagytok további képekre, fürdőruhakölteményekre és Elizabeth Hurleyre, keressétek fel bátran az oldalát, íme egy kis ízelítő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás