Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki most - brutálisan lepukkant a Baywatch szexi életmentője, Yasmine Bleeth

Így néz ki most - brutálisan lepukkant a Baywatch szexi életmentője, Yasmine Bleeth

Színes

Így néz ki most - brutálisan lepukkant a Baywatch szexi életmentője, Yasmine Bleeth

Színes

Promotions 05:05

Valószínűleg férfiak milliói vetették volna magukat önként és dalolva egy cápákkal hemzsegő óceánba, csak hogy Jasmine Bleeth megmentse őket. A Baywatch egykori üdvöskéje mára olyannyira megváltozott, hogy simán elsétálnánk mellette az utcán.

18 éve már annak, hogy Yasmine Bleeth belebújt a Baywatch ikonikus piros fürdőruhájába, ma már azonban olyan messziről kerüli a reflektorfényt, amilyen messziről csak lehet.

A színésznő pályafutása nagyon korán, mindössze 10 hónapos korában kezdődött, amikor szerepelt egy Johnson & Johnson sampon reklámban, tinédzserként pedig szappanoperákban csiszolta tudását. Az igazi hírnevet azonban Caroline Holden szerepe hozta meg neki. Csaknem négy éven keresztül csodálhattuk meg, ahogy tökéletes testével, a szexi piros fürdőruhájában szalad a homokban Pamela Anderson és David Hasselhoff oldalán.

Végül karrierjének betett, hogy egy viharos kapcsolat miatt drogozni kezdett, 2000-ben pedig kokainfüggősége miatt elvonóra ment. Itt ismerkedett meg későbbi férjével, a sztriptízklub tulajdonos, Paul Cerritóval.

A józanság nem tartott sokáig a színésznőnél, hiszen a 2000-es évek elején kokainnal kapcsolatos vádak miatt letartóztatták. Bleeth bűnösnek vallotta magát és két év próbaidőre ítélték.

Yasmine nem titkolja múltját, 2003-ban mejelent egy írása a Glamourban, ahol őszintén beszél drog problémáiról és elárulta azt is, hogy egyszer egy fotózáson összeomlott mert öt napig nem aludt.

Forrás: Pagesix

Azóta teljesen eltűnt a rivaldafényből, ugyan 2014-ben feltűnt egy horrorfilmben, de nem kapott nagy visszhangot. Bleeth tudatosan próbál távol maradni a drogoktól, amik igencsak nyomot hagytak a színésznő arcán.

Borítókép: Profimedia