Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sokkoló, egyben nagyon őszinte fotó készült a világ legismertebb szinglijéről, Sarah Jessica Parkerről

Sokkoló, egyben nagyon őszinte fotó készült a világ legismertebb szinglijéről, Sarah Jessica Parkerről

Színes

Sokkoló, egyben nagyon őszinte fotó készült a világ legismertebb szinglijéről, Sarah Jessica Parkerről

Színes

Promotions 07:37

Hamarosan visszatérnek a Szex és New York szereplői a sorozat reboot verziójában, de vajon az egykor dögös szingli csajok mennyit változtak 2008 óta, mióta véget ért a sorozat?

Csillogás mögé rejtve, cipősdobozokba csomagolt feminista kérdések sora – ez volt a Szex és New York az ezredfordulón. Szingli csajok, akik lavíroztak a karrier és a szerelem között.

Az egykor hatalmas sikert aratott sorozat által keltett hullámokat többször meglovagolták, készült belőle egész estés mozi, sőt előzmény sorozat is, viszont az alkotók most úgy gondolták, újraélesztik a négy szingli csaj történetét. 

Igaz a hiba a gépezetben csupán annyi, hogy a Samanthát alakító Kim Cattrall nem tér vissza.

Állítólag azért, mert ki nem állhatják egymást kolléganőjével, Sarah Jessica Parkerrel.

És ha már a Carrie Bradshaw-t alakító színész szóba került, a napokban eléggé meghökkentő fotó készült róla. Egyrészt azért, mert a nagy hollywoodi sztárok nem igazán viselik jól az idő múlását, másrészt szokatlan a mindig kifogástalan külsővel rendelkező színésznőt így látni.

Parkert egy előkelő vendéglőben kapták lencsevégre, ahol barátjával, Andy Cohennel ebédelt. A fotók, amin a világ leghíresebb szinglije látható – persze csak sorozatbéli karaktere szerint – meghökkentő módon járták be a bulvársajtó hasábjait. Pedig nem történt semmi más, mint, hogy a most 56 éves sztár bevállalta, hogy smink nélkül, ősz hajjal ül be egy étterembe, mint minden normális ember, akik teljesen természetesen felvállalják, hogy eljárt felettük az idő.

Természetesen a forgatásokon azért ő sem hagyja ezt annyiban. A kiszivárgott fotókon jól látszódik, hogy bizony Cynthia Nixonon és Kristin Davisen sem most töltötték be a 18-at.


Forrás: Profimedia

Borítókép: Profimedia