promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy „időutazó” videókat küldött a jövőből, rettenetes hírt kaptak az autósok
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten egy állítólagos időutazó, az üzemanyagárak emelkedése, a Házasodna a gazda, Tóth Andi szexi képe, illetve az RTL Klub adásszünete érdekelte leginkább olvasóinkat.

Egy ember azt állítja, hogy 2027-ben van, ráadásul egyedül, és onnan küldözget nekünk videókat – de vajon tényleg egy valódi időutazóról van szó, vagy csak egy olcsó, de szórakoztató trükk TikTokon?

Reméljük, hogy az autósok a tanácsunkat megfogadva hamar cselekedtek, ugyanis július 21-től jóval többet kellett költeniük a benzinkutakon – és ki tudja, hogy mit hoz még a jövő?

Ahogy halad előre a Házasodna a gazda úgy bukik ki mindenki valós személyisége. A szerda esti adásban Zoli gazda olyat mondott, amin azóta is csak pislogunk:

Tóth Andi természetesen ezen a héten is bőven kapott hideget-meleget a követőitől, ugyanis többen is megjegyezték, hogy úgy néz ki, mint egy guminő:

Váratlan bejelentést tett az RTL Klub. Karbantartás miatt adásszünet lesz, de szerencsére olyan időben, amikor csak kevesen néznek TV-t:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás