Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Maradandó sérülést szerzett Lékai-Kiss Ramóna

Maradandó sérülést szerzett Lékai-Kiss Ramóna

Színes

Maradandó sérülést szerzett Lékai-Kiss Ramóna

Színes

Promotions 12:12

Lékai-Kiss Ramóna a Szerencsekerék műsorában beszélt arról, hogy mi az oka annak, hogy orrlyukai nem szimmetrikusak.

A Blikk írt arról, hogy Kasza Tibi a TV2 stúdiójában kérdezte meg a műsorvezetőt, hogy valóban aszimmetrikusak-e az orrlyukai. Ramóna elárulta, hogy még egy gyerekkorában elszenvedett baleset miatt szerzett maradandó sérülést: elesett a játszótéren, nekiesett a hintának és eltörött az orra. 

A videót a cikkben lehet megnézni.

Ramóna azt is elárulta, hogy az aszimmetrikus orrlyukai nem feltétlen észrevehetőek, csak abban az esetben, ha valaki letérdel elé.

A színésznő kamaszként tűnt fel először az RTL Klub képernyőjén a Barátok köztben. Végül 16 év után búcsút intett Szentmihályi Zsófi karakterének, hogy műsorvezetői szerepben láthassák a nézők az X-Faktorban. Ezután újabb formátumokban is megmutathatta tehetségét: 2017-ben csatlakozott Peller Annához és Lukács Mikihez a Reggeli háziasszonyaként, majd jött egy külföldi kaland is: Puskás Petivel együtt vezették a Celeb vagyok, ments ki innen! adásait.

 

A magánélete is csodásan alakult, hiszen megtalálta szerelmét, Lékai Mátét, magyar kézilabdázót, akivel közös gyermekük, Noé 2019 januárjában született meg. Azonban még várandósan a Konyhafőnök VIP 3. évadában azt is bebizonyította, hogy a konyhában is megállja a helyét, sőt, a 2018-as X-Faktort is óriási pocakkal vezette végig. Hamarosan pedig a Mintaapák 3. évadában láthatjuk viszont színésznőként.

Borítókép: Youtube