promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Rékát nyilvánosan támadták be – Schobert Norbi keményen visszavágott!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitneszguru a kommentszekcióban kelt felesége védelmére.

A Facebook-on egy poszt alatt kezdődött a csetepaté, az esetet a Blikk szúrta ki. Az Operaházban ugyanis az egyik nőnapi rendezvényt Rubint Réka vezeti majd, az esemény pedig azt a nevet kapta, hogy "Rubint Réka rekreál", a program keretében a fitneszkirálynő edzést fog tartani a balettművészeknek és más vállalkozó kedvű kollégának is.

Az eseményről értesülve az Operaház egyik balettművésze egy posztban fejtette ki véleményét a programról, mint írja:

"Kérdem én, hogyan lehet, egyáltalán hogyan fordulhat elő, hogy egy szakmailag nulla „edző” profi táncosoknak tartson edzést? Hogyan vetődhet fel ilyen beteg ötlet? Esetleg ez csak egy vicc?… de még annak is rossz! De nem vicc! Ez teljesen komoly!

Majd javasolta az Operaház vezetőségének, hogy gondolják át még egyszer ezt a döntést.

A posztot nagyon sokan megosztották, sőt, rengeteg komment is érkezett a bejegyzés alá, többek között Réka férje, Schobert Norbi is megjelent, hogy megvédje feleségét, mint írta:

"Mivel közös ismerőseink vannak, fájdalommal olvastam sorait. Nem értem egy ilyen csinos, szakmailag elit Nő, hogy beszélhet így a Feleségemről? Ő egy ikon. Sehová sem akar menni. Hívják. Hívták. Amit képvisel az hit, sport, szeretet, szemlélet. Mind edzői, mind oktatói TF-végzettséggel, 25 év múlttal és szakmájának legnagyobb ismertségével, elismertségével rendelkezik. 10 millió magyar tudja a nevét és mégis alázatos ember maradt. Részéről mindegy az Operába, Sportcsarnokba, vagy a Paksi Atomerőműbe hívják. Fáj az írása. Mintha a Whiskysről, vagy Escobarról írna. Otromba, alaptalan, erkölcstelen, lenéző. Én kérek elnézést egy háromgyerekes Anya nevében. Akkor sem írhatna így senkiről, ha Ön a moszkvai társulat alapítója lenne. Lehet szakmailag összezárni"

A balettművész válaszában megírta, hogy csodálja Rékát azért, amit az elmúlt években tett, és elismeri Norbi és Réka teljesítményét, illetve azt is, hogy ilyen sok embert sikerül mozgásra bírniuk, mégsem szeretné, hogy erre a programra sor kerüljön.

A művész megírta az ellenérzéseit az Operaháznak is, ahonnan azt a választ kapta:

"A sokszínűség és az Eiffel Műhelyház minél szélesebb körben történő népszerűsítése érdekében találták ki a Rékával közös programot és a meghívást senkinek sem kötelező elfogadnia"

- írja a Blikk.

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás