Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Roppant kínos: Kasza Tibi a saját dalát rontotta el a Szerencsekerékben

Roppant kínos: Kasza Tibi a saját dalát rontotta el a Szerencsekerékben

Színes

Roppant kínos: Kasza Tibi a saját dalát rontotta el a Szerencsekerékben

Színes

BTP 14:54

Úgy néz ki, már nincsenek úgy benne a Crystal szövegek a fejében, mint régen.

Hétfőn este indult útjára a Szerencsekerék, amibe a TV2 igyekezett új életet lehelni, méghozzá valamilyen szinten sikerrel. Valószínűleg ők is tudták, hogy ha a sablon műsort hozzák vissza, változtatások nélkül, azzal nem fognak tudni nagy nézettséget generálni.

Szóval rengeteg újítás van, ami izgalmakat kínál a nézőknek, ráadásul egy hírességet is beraknak játszani. Tegnap este Király Viktor volt a vendég, aki nagyot bukott a végjátékban, pedig ő is annak tartja magát, ami éppen a megfejtés volt.

A műsorban volt egy elég érdekes figura, Martina, aki hiperaktív játékosként már akkor pörgetett, amikor még nem is volt fent a feladvány a táblán.

Közben megjelent újításként, hogy ha a játékos tudja mondjuk folytatni egy hozzá közelálló dalnak a szövegét, akkor nem vonnak le pénzt a magánhangzóvásárlásért (ami amúgy 100 ezer forint).

Martinának a Crystal régi slágerbombáját, az "Ezer Holdat" kellett volna tovább énekelnie, ami nem jött össze, de érdekes módon a csapat egykori frontembere, Kasza Tibi is belegabalyodott az egészbe.

A mai műsorban Köllő Babett lesz a vendég. Érdekes ránézni, hogyan állították sorba a versenyzőket a pultnál.

Borítókép: TV2 official