promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élőben, forrón szexelt a Love Island párocskája, megszakították az adást
Borítókép:  Love Island/ITV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Játékot és izgalmat vártak tőlük, de csak vállalhatatlan lepedőcsata lett belőle.

Az Angliában pár hete indult Love Island valóságshow kapcsán mindig elmondják, hogy elsősorban nem a féktelen szexre, hanem a tartós párkapcsolatok kialakítására helyezik a hangsúlyt. Ehhez képest most is olyan szereplőket válogattak össze, akik nem különbek a Deákné vásznánál.

Legutóbb Millie és Liam estek olyan hevesen egymásnak, hogy az már a rendezőnek is sok volt, ezért inkább megszakították a jelenet közvetítését. Nem akarták megkockáztatni, hogy a szigorú brit hatóságok megbüntessék őket.

Fotó: Love Island/ITV

A szőkeséget és kiéhezett párját egyébként a többi szigetlakó választotta ki arra, hogy együtt töltsenek egy estét a luxuslakosztályban. A 21 éves kőműves srác és a 24 éves adminisztrátor hölgy pedig nem fogták vissza magukat, bátran csinálták a show-t.

Eredetileg az lett volna a dolguk, hogy alaposan feltérképezzék az ágy alatti titkos fiókot, ahol felnőtt jelmezek, bilincsek, szemkötők és más efféle kiegészítők rejtőzködtek egy érzéki együttléthez.

Millie fel is vett egy nővérkeruhát, valamint egy neccharisnyát, miután azonban masszírozni kezdte párját, felszínre törtek az ösztönök. Ne szépítsük: Liam maga alá gyűrte a szőkeséget, és az utána következő jelenetet már nem szívesen mutatták volna élőben.

„Nagyon huncut vagy, tudod?”

– nyögte a lány, de ekkor a kamera már nem a párocskát figyelte. A producerek csalódottak is voltak, amiért a két szigetlakó csak egymással törődött, és olyan műsort produkáltak, amit nem lehetett bemutatni.

A stábtagok egyike azt mondta, hogy ők is csak addig követték az eseményeket, amíg Liam le nem vette a nővérkejelmezt partneréről. Azért ennyire szemérmesek, mert rengeteg fiatal nézi a műsort, és nem akarnak egy gigantikus büntetést megkockáztatni.

„De legalább őszintén vonzódnak egymáshoz”

– dicsérte meg az említett stábtag a luxuslakosztályba száműzött lányt és srácot. Persze, mire is számítottak, amikor forróvérű, életük legjobb formájában lévő fiatalokat válogattak össze? Csodálkoznak, ha aztán nyulak módjára viselkednek?

Millie egyébként utólag ledobott bombának számít a szigeten, hiszen két héttel a többiek után érkezett, hogy felkavarja az állóvizet. Az egy éve szingli lányra aztán gyorsan ráharapott Liam, és a románcnak ez lett a vége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás