promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Engedd el ezt az ocsmány férget!” – a rajongók most tényleg kiakadtak Szegedi Fecsóra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dúl a harc Szegedi Fecsó és ex barátnője, Géczi Beatrix között. A dolog odáig fajult, hogy a rajongók is közbe szóltak.

Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismertté vált Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó áprilisban mutatta be először a nagy nyilvánosságnak barátnőjét, Géczi Beatrixot. Kettejük kapcsolata azonban sajnos nem tartott sokáig – alig egy hónapja megszakadt a románc, miután Bea rájött, hogy Fecsó már jó ideje hűtlen hozzá, legalábbis állítólag. 

„Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! [...] Sajnos, rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk exekkel van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin”

– írta Bea, aki a közösségi oldalán kelt ki magából.

Fecsó természetesen reagált a vádakra, tagadva a hűtlenséget. 

„Az, hogy megcsaltam, hazugság, és a legszomorúbb az, hogy ilyen szánalmas emberek ilyeneket mondanak. Ha megcsaltam volna, bevallanám, de nem csaltam meg. Bevallottam azt is, hogy a Vivit megcsaltam, ezt is bevallanám. Beával nem kötött össze minket se házasság, se gyerek, ha én más nővel akartam volna lenni, akkor más nővel vagyok. Miért csaltam volna meg? Én szerettem, jól éreztem magam vele. [...]”

– mondta Fecsó a Blikknek.

[[cikk1]]

A páros közösségi médián vívott harca azonban ezzel nem ért véget. Nemrég Bea ismét kifakadt az Instagramon, az alábbiakat írva story-jában:

„Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, de nem fogom azt nézni, hogy engem beállít olyannak, aki önértékelési problémával küszködő szar vagyok, úgy, hogy mellette züllöttem a legtöbbet!!!”

A poszt láttán Bea követői sem bírtak szótlanok maradni, rengetegen fejezték ki ellenszenvüket Fecsóval szemben.

„Engedd el ezt az ocsmány férget!! Sajnálom, ami Veled történt! Legalább nem húzza tovább az idődet!”

„Tegnap ott volt a hard rock hotelben, mindenkire ráment, jobb volt hamarabb rájönni, mint soha”

„Soha nem szoktam ilyenekre válaszolni, és erre is csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon nagyon jól teszed, hogy kiállsz magadért, mert már csak azért sem fair ez a részéről, mert van egy kisfiad, aki aztán pláne nem tehet az egészről és ugyanúgy hozzátartozik az amit rólad állítanak mint hozzád... Szóval erős legyél csajszi!”

„Végre egy kemény csaj, aki el meri mondani az igazságot.”

Frissítés! Időközben Fecsó is reagált Instagram oldalán a támadásokra:

„Mondtam kritikát, de azt kultúráltan tettem, és soha nem léptem át egy határt, és nem is fogok. Már csak a gyerekek miatt sem. Az alpári nyilatkozatokkal az ember csak maga alatt vágja a fát.”

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás