Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dögös házitündérként tér vissza a képernyőkre az amerikai botrányhősnő

Dögös házitündérként tér vissza a képernyőkre az amerikai botrányhősnő

Színes

Dögös házitündérként tér vissza a képernyőkre az amerikai botrányhősnő

Színes

Promotions 07:37

Volt, hogy botrányaitól zengett a média, aztán énekesnőnek állt, majd színésznőként is kipróbálta magát. Ezúttal házitündérrként tért vissza Paris Hilton.​

Saját főzőműsort kapott Paris Hilton a Netflixen. A produkciótól azt remélik az alkotók, hogy általa közönség egy teljesen új oldalát ismeri meg az örökösnőnek, és remélik, hogy a végeredmény nagyon dögös lesz.

Bár azért a streamingszolgáltató némileg érzékelteti, hogy nem egy nagy gourmet csodára kell készülnünk, inkább csak bíznak benne, hogy nem lesz teljes katasztrófa a sztori.

Nem úgy, mint Paris tavalyi főzős videója.

A Cooking with Paris révén bepillantást nyerhetünk az egykori botrányhősnő konyhájába, ahol a tervek szerint egyszerű receptekkel szórakoztatja majd a közönséget. A műsor pikantériája, hogy a szőkeségnek híres barátai is segíteni fognak, navigálják majd az alapanyagok, receptek és egzotikusnak tűnő konyhai eszközök dzsungelében.

Tudjuk, hogy mindenkit felcsigázott a hír, és szerencsére

a hat epizódos első évad premierjére már nem sokat kell várni, a műsor augusztus 4-én startol a Netflixen. Mindenki kösse fel a kötényét.

Borítókép: Profimedia