promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a Mestercukrász versenyzője
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hauszmann Stefánia a közösségi oldalán vallott őszintén.

Hauszmann Stefániát a Mestercukrász hétfői adásában láthattuk először a konyhában, és már az első nap veszélyzónába került. Végül a zsűri adott neki még egy esélyt, és ezzel igyekezett is élni, de a következő versenynapon, amikor ismét a kiesés szélére került, önszántából feladta a versenyt. A váratlan döntés nemcsak a versenytársait, de a zsűrit is megdöbbentette.

Stefi az adás után a közösségi oldalán beszélt arról, miért adta fel a versenyt ilyen hamar az elején.

„Fel kellett adnom a versenyt! Ezt a döntést nagyon nehezen hoztam meg, mivel az életemben SOHA!!!! nem adtam fel semmit!!!Aki valóban ismer az tudja! Mindezek ellenére akármennyire is csalódott vagyok és szomorú úgy gondolom ez volt a helyes részemről! Nagyon szerettem volna teljesíteni de van amikor az élet közbeszól ezt pedig bármennyire is makacs es öntörvényű vagyok el kellett fogadnom ...”

Stefi a posztjában megköszönte a séfeknek a segítséget és a fejlődését elősegítő kritikákat. Bár sajnálja, hogy ilyen gyorsan véget ért számára a Mestercukrász, mégis úgy gondolja, hogy az élményt és a sütés iránti szeretetét senki sem veheti el tőle.

A modellként tevékenykedő csinos konyhatündér később megmutatta néhány munkáját a követőinek, amelyeket a versenyre való felkészülése során készített; és mint mondta, azóta is folyamatosan tanulja a szakmát.

„Azt azért elárulom hogy az ilyen jellegű desszerteket kb március óta nézegetem és próbálom elsajátítani mindig csak a szépet rakom ki vagy amiről úgy gondolom hogy igen ez vállalható.. természetesen rengeteget gyakoroltam es nagyon sokat el is rontottam sajnos az “inas” éveket nem lehet megspórolni így tudom hogy még rengeteg munka és gyakorlás áll előttem! Hiszem hogy kellő szorgalommal, alázattal és kitartással sok mindent el lehet érni!”

Stefi korábbi munkáit alább nézhetitek meg, és ezeket látva most már mindenki láthatja, hogy mekkora potenciál lett volna benne, és komoly esélyes lett volna a Mestercukrász fődíjára is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás