Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Mestercukrász Stefije olyan brutálszexi, hogy már most népszerűbb, mint maga a műsor

A Mestercukrász Stefije olyan brutálszexi, hogy már most népszerűbb, mint maga a műsor

Színes

A Mestercukrász Stefije olyan brutálszexi, hogy már most népszerűbb, mint maga a műsor

Színes

Helmeczi Benjamin 12:52

Hauszmann Stefánia azonnal belopta magát a nézők szívébe.

Hauszmann Stefánia hétfő este tűnt fel először a Mestercukrászban. A fiatal, modellként dolgozó hölgy mindvégig szépen dolgozott a konyhában, azonban a második feladatnál, a tollak formázása előtt csúnyán elvágta az ujját is, ami miatt sírva fakadt. Az utolsó percekig próbálta behozni a lemaradását, és pontosan ez okozta a másik nagy hibáját is; ugyanis a nagy sietségben beleejtette a bevonócsokiba a tojását.

Az adás végén aztán Zolival együtt ő került a veszélyzónába, de a zsűri adott neki még egy esélyt, így a nyugdíjas katonazenésznek kellett távoznia a versenyből. Stefi az első nap után az Instagram-oldalára posztolt egy képet a műsorból.

„Nem volt egyszerű tartani a tempót @balazsenzsol séffel főleg hogy még az ujjamat is elvágtam… Szerencsére hősiesen ellátta a sebemet és ezzel tudtam folytatni a versenyt. Kíváncsian nézek elébe a mai feladatoknak , nem lesz unalmas azt megígérhetem”

- írta a bejegyzésében.

Azóta folyamatosan gyűlnek a dicsérő kommentek. Stefinek jelenleg több, mint 13 ezer követője van az Instagramon, persze lehet, hogy a műsor miatt most jelentősen gyarapodni fog a rajongótábora.

Mi is körülnéztünk az új versenyzők közösségi oldalain, köztük természetesen Stefi oldalán is, és bizony számos szexi fotót találtunk. Ezekből válogattunk most össze néhányat.

Borítókép: RTL Klub