promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván lebukott Pókember – nem akárkivel kapták le Tom Hollandot!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Intim közelségben kapták le a két sztárt – vajon szerelem szövődött köztük vagy csupán egy remek PR fogásról van szó?

Nem újkeletű dolog, hogy két színész között szerelem szövődik a film forgatás alatt. Vajon most is ez történt? Tom Holland és Zendaya a Pókember 3-ban dolgoztak együtt, a közös jelenetek pedig lehet, hogy beindították a kémiát a két fiatal között.

A napokban ugyanis érdekes fotók láttak napvilágot. Neemrég a Page Six hozott olyan képeket, amin igencsak félreérthető módon lettek lencsevégre kapva.

Zendaya és Tom Holland a szokásosnál kicsit jobban egymásba gabalyodtak az autójukban.

Már nagyon régóta pletykálják, hogy van valami a két színész között, úgy tűnik a pletykák igazak.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, mennyire lesz tartós a románc. Van, akiknek azért eléggé bejött a forgatási szerelem, a következő párok is filmkészítés közben habarodtak egymásba.

Brad Pitt és Angelina Jolie a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt szeretett egymásba 2004-ben, 2014-ben házasodtak össze, több közös gyermekük is született, majd 2016-ban bombaként robbant a hír, hogy elválnak.


Forrás: Profimedia

Miley Cyrus és Liam Hemsworth az Utolsó dal c. film forgatásán jöttek össze, többször szakítottak, majd 2019-ben házasságot kötöttek, igaz, a frigy csak 8 hónapig tartott.


Forrás: Profimedia
Ashton Kutcher és Mila Kunis először az Azok a 70-es évek show forgatásán találkoztak, Mila azonban még nagyon fiatal volt akkor, végül az érzéseiknek nem tudtak ellenállni, 2015-ben összeházasodtak, azóta pedig már családot is alapítottak.


Forrás: Profimedia

Természetesen a lista nem teljes, lehetne még folytatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás