promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális hírt kaptak a Keresztanyu rajongói
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Itt a lehetőség, hogy körbejárd Makkosszállást. Indul a Keresztanyu-túra!

Mióta elindult A mi kis falunk az RTL Klubon, a sorozatnak otthont adó Pilisszentlélek valóságos turista zarándokhellyé vált, és biztosra vehetjük, hogy a Keresztanyu helyszínére, Makkosszállára is rajongók tízezrei látogatnának el, ha nem lenne köztudott, hogy egy díszletfaluról van szó.

Azonban Hámori Barbara, a sorozat showrunnere korábban elárulta a SorozatWiki-nek, hogy amint a vírushelyzet lehetővé teszi, túrákat szerveznek a forgatási szünetekben, hogy a rajongók körbejárhassák a Budakeszi és Telki között felépített falut.

A portál most kiderítette, hogy a túrákra már lehet jegyet foglalni az IBUSZ honlapján, ami azt jelenti, hogy Makkosszállás végre megnyitja kapuit.

Akik részt vesznek egy ilyen túrán, biztosra vehetik, hogy egy életre szóló élménnyel fognak gazdagodni, ugyanis a látogatók nemcsak végig sétálhatnak Makkosszállás utcáin és terein, de megnézhetik a belső tereket is.

Ha ez még nem lenne elég, a látogatókat a Karlót alakító Petri Viktor, és az Ajtonyt megformáló Korfanti Ferenc kísérik végig a díszletben, akik rengeteg információt és kulisszatitkot is elárulnak majd a túrázóknak. A nap csúcspontjaként pedig a sorozat két vezető színészével is beszélgethetnek és fotózkodhatnak a rajongók, de hogy kikről is van szó, az maradjon meglepetés.

A Keresztanyu forgatása a nyári hétvégéken szünetelni fog, ezért a túrákat július 2. és augusztus 29. között minden pénteken, szombaton, és vasárnap fogják szervezni. A makkosszállási autóbuszjáratok ezeken a napokon 8:30-kor, illetve 14:00-kor indulnak majd a budapesti Groupama Aréna parkolójából. A túra ára pedig 17 900 Ft / fő.

De a szerencsések akár egy páros túrát is nyerhetnek az IBUSZ oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás