promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vass Zita meztelenül állt ki az utcára, Hailey Biebert pedig zuhanyzás közben fotózták
Borítókép:  Vass Zita offical - @zitavass - EATS LINGERIE
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mindig gyönyörű Demi Rose és az egykori pornósztár, Lana Rhoades is főszereplő volt a héten a válogatás rovatunkban.

Vass Zita nem olyan rég lett 32 éves, és a születésnapja alkalmából egy meztelen fotóval lepte meg a rajongóit. Azt hihetnénk, hogy csak egy szimpla kép volt, de nem, mert a magyar modell Sunset Boulevardra állt ki ruha nélkül. Pokorny Lia is feltűnt a rovatban, aki bizony művészi volt, valamint ultra dögös.

Már rég pucsított be Demi Rose, szóval itt volt az ideje. A modellnek a feneke után természetesen a keblei is reflektorfénybe kerülnek. Volt egy újoncunk is Emira Kowalska személyében, aki gastzroblogger, de mégis imádja mutogatni magát.

Justin Bieber és Hailey Bieber között továbbra is dúl a szerelem, és a hőhullám közepén bele is vetették magukat a közös nyaralásba. Utóbbi ismét elővette a vadmacska énjét, és sok dögös fotót osztott meg magáról Instagramon. Lais Ribeiro és Shanina Shaik világsztár modellek sem bírják a forróságot, szóval bikinire vetkőztek.

Lana Rhoades bevallotta, hogy legszívesebben eltüntetné az összes felnőtt videóját az internetről. Nem ő az egyetlen, aki ha visszamehetne az időben, akkor biztosan ejtené a pornózást. Vasvári Viviennek is beindult a bikiniszezon, de találkozhattok Cserpes Laura szenvedélyes fotóival is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás