Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vass Zita meztelenül állt ki az utcára, Hailey Biebert pedig zuhanyzás közben fotózták

Vass Zita meztelenül állt ki az utcára, Hailey Biebert pedig zuhanyzás közben fotózták

Színes

Vass Zita meztelenül állt ki az utcára, Hailey Biebert pedig zuhanyzás közben fotózták

Színes

BTP 18:18

A mindig gyönyörű Demi Rose és az egykori pornósztár, Lana Rhoades is főszereplő volt a héten a válogatás rovatunkban.

Vass Zita nem olyan rég lett 32 éves, és a születésnapja alkalmából egy meztelen fotóval lepte meg a rajongóit. Azt hihetnénk, hogy csak egy szimpla kép volt, de nem, mert a magyar modell Sunset Boulevardra állt ki ruha nélkül. Pokorny Lia is feltűnt a rovatban, aki bizony művészi volt, valamint ultra dögös.

Már rég pucsított be Demi Rose, szóval itt volt az ideje. A modellnek a feneke után természetesen a keblei is reflektorfénybe kerülnek. Volt egy újoncunk is Emira Kowalska személyében, aki gastzroblogger, de mégis imádja mutogatni magát.

Justin Bieber és Hailey Bieber között továbbra is dúl a szerelem, és a hőhullám közepén bele is vetették magukat a közös nyaralásba. Utóbbi ismét elővette a vadmacska énjét, és sok dögös fotót osztott meg magáról Instagramon. Lais Ribeiro és Shanina Shaik világsztár modellek sem bírják a forróságot, szóval bikinire vetkőztek.

Lana Rhoades bevallotta, hogy legszívesebben eltüntetné az összes felnőtt videóját az internetről. Nem ő az egyetlen, aki ha visszamehetne az időben, akkor biztosan ejtené a pornózást. Vasvári Viviennek is beindult a bikiniszezon, de találkozhattok Cserpes Laura szenvedélyes fotóival is.

Borítókép: Vass Zita offical - @zitavass - EATS LINGERIE