promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmeztelen mellekkel szurkol Heidi Klum a német csapatnak – ilyen egy igazi honleány!
Borítókép:  Heidi Klum/Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Heidi Klum a foci Eb-n, a német csapatnak úgy szurkol, ahogy egy igazi honleányhoz illik: saját készítésű felsőben, melltartó nélkül! Közel 50 évesen - nem fogod elhinni, milyen bombázó még mindig!

Lapos, izmos has, formás lábak, tónusos test - a legtöbb harmincas nő imádná, ha így festene, pláne a gyerekek után – Heidi Klum azonban 48 évesen néz ki így! A modellre pár éve Donald Trump azt mondta, már nem 10-es azon a bizonyos skálán. A következő fotót látva ezzel azért vitatkoznánk!

Heidi Klum az Instagramjára rakott fel egy képet, amelyen éppen nagyon szurkol a német focicsapatnak az Eb-n. Ráadásul saját maga készítette ezt a tutajos felsőt, oly módon, hogy levágta a póló alját.

A modell volt férje egyébként nem más, mint Seal. Három közös gyermekük, – Johan 15, Leni 17 és Lou – 11 évesek. Mostanában amúgy nem túl jó a viszony Heidi és a népszerű zenész között, Seal ugyanis nem rajong annyira lányuk, Leni induló modellkarrierjéért. Pedig Leni is anyjához hasonlóan bombázó, gyönyörű, és szinte biztos, hogy sikert arat majd!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás