promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorvarázslat: látnod kell ezt a rémisztő trükköt, ami nézők millióit akasztotta ki! – videó
Borítókép:  Klek Entos / youtube.com/America's Got Talent (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenkit lenyűgözött az America's Got Talentben egy Klek Entos nevű bűvész, aki egy igazán félelmetes trükköt mutatott be a közönségnek.

Aki ismeri az America's Got Talent nevű tehetségkutató műsort, az tudja, hogy mindig akadnak meglepetések, de most minden eddiginél durvább dolog történt: a kivetítők és a monitorok elkezdtek villogni, majd megjelent a színpadon egy jól öltözött, baltás alak, akin egy hátborzongató, folyamatosan változó mintájú maszk volt – mintha megelevenedtek volna a Rorschach-tesztnél használt tintapacák, vagy csak a Watchmen egyik karaktere lett volna.

A titokzatos illuzionista berakott egy kazettát, majd egy vészjósló hang elmondta, hogy Klek Entos a neve, és ő a megtestesült félelmünk. Egy különleges kísérletet hozott az embereknek, ami a tudatalattit és a belső félelmeinket teszi próbára, az embereket pedig úgy berántotta ez a pár mondat, hogy volt, aki sikongani kezdett.

Klek Entos odavitt a zsűrihez egy dobozt, lerakta az asztalra, majd megkérte a Heidi Klum nevű szupermodellt, hogy húzzon ki belőle egy papírt. Ezek után odafordult a Modern család sztárjához, Sofía Vergarához, hogy pontosan öt csepp tintát csepegtessen a lapra (miközben a semmiből varázsolta elő a tintatartót egy kis füst kíséretében). A bűvész elvette tőle, és csinált belőle egy teljesen egyedi tintapacát, pont, mint a Rorschach-tesztnél, aminek az a lényege, hogy mindenki mást lát a különböző amorf alakzatokban.

A műsorvezető, Terry Crews volt az, akitől megkérdezte a bűvész, hogy mit lát az elkészült alakzatban, ő pedig azt válaszolta, hogy egy pókot – itt kezdődött az igazi rettegés.

Klek Entos kinyitotta a végig az asztalon lévő dobozt, amiben a nézők legnagyobb meglepetésére és megrökönyödésére ott lapult egy hatalmas pók. Mindenki szeme láttára kivette az állatot, a tenyerébe rakta és csodák csodájára eltűntette azt.

Lenyűgöző trükkjének és fantasztikus előadásmódjának köszönhetően hamar megkapta a zsűritől a négy darab „igen” szavazatot, és még a morcos Simon Cowell is elismerte a tehetségét. Végül szó nélkül, nyugodtan távozott a színpadról, de mindenkit aggasztott, hogy vajon hová tűnt az a gigantikus pók.

Itt lehet megtekinteni a vérfagyasztó jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás