promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lányok beszéltek arról, mennyit kereshetnek az OnlyFans oldalon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A munkának vannak kellemes részei és árnyoldalai, a szolgáltató húzza meg a határt.

Az OnlyFans oldalt 2016-ban Londonban hozták létre azzal a céllal, hogy a különféle tartalom-előállítók és rajongóik „ellenőrzött” körülmények között találkozhassanak az online térben. Magyarán: a követőknek rendszeresen fizetniük kell a hozzáférésért.

Ahogy az lenni szokott, az OnlyFanst mára megszállták a szexmunkások, a legismertebb tartalomkészítők ugyanis olyan személyek, akik szívesen malackodnak egy viszonylag zártkörű társaság előtt. Hogy vannak fenn fitneszedzők, főzőcskézők, zenészek és más efféle kontent kreátorok, az lényegében senkit sem érdekel.

Két fiatal hölgy a Londonhoz közeli Gravesendből is úgy gondolta, hogy az a pénzkereset legegyszerűbb módja, ha intim fotóikat megosztják másokkal is az oldalon. Mindez jó döntésnek tűnt, hiszen máris több ezer fontot kerestek az üzleten.

A legjobb hónapjukban 10 ezer fontot (vagyis 4 millió forintot) zsebeltek be, de ez azért mégsem olyan könnyű kenyérkereset, mint elsőre tűnik. A 19 éves Kaitlin (nem ez az igazi neve a KentOnline-on megszólaló egyik lánynak) ez év elején fel is hagyott az oldal használatával.

„2019 novemberében regisztráltam, de lényegében 2020 júliusáig nem használtam rendszeresen. Névtelen akartam maradni, mert a jövőben rendőri vagy közalkalmazotti állásban szeretnék elhelyezkedni, és az OnlyFans miatt könnyen rajtam maradhatott volna a bélyeg”

– nyilatkozott meglepően éretten a lány. Aki öltözködés-vetkőzés közben azért jól érezte magát, különösen úgy, hogy 400 és 1500 font között keresett egyetlen hónapban. Végül februárban beleunt az egészbe, mert túl sok utánajárással, pepecseléssel járt a rajongók állandó szórakoztatása.

A másik, a cikkben Miki-rose-nak nevezett lány 18 évesen kezdett bele a bizniszbe. Pár év múlva már ötszámjegyű havi bevételeket produkált, köszönhetően a gyártott pikáns tartalomnak.

„Eleinte csak diszkrétebb fotókat tettem ki, bikinis, fehérneműs képeket. De aztán egyre kényelmesebben éreztem magam a kamera előtt, és versenyképesebb tartalmakat is bevállaltam. Játékszerekkel, fiú-lány jelenetekkel, de nem túl sokszor”

– szerénykedett a lány. Aki azért sodródott az OnlyFans közelébe, mert hosszabb ideig nem talált megfelelő munkát, viszont pénzre volt szüksége. Majd ő is szeretne „normális” állást, ezért nem használja az igazi nevét, és a közösségi médiában is kerüli a feltűnést.

Kaitlin némileg visszafogottabb volt nála, ő megállt a bugyis-melltartós fotóknál, ami meg is látszott az előfizetői díjakon, hiszen a követők bő 2 fontról indultak nála (Miki-rose-nál 9-ről). A családja előtt sem titkolta, mivel keresi a pénzt, akik nagyjából el is fogadták a döntését.

„A családom segítsége kétségkívül sokat jelentett nekem. Ha néhány követő gorombáskodott velem, vagy obszcén kérése volt, akkor egyszerűen lementem az emeletről, és elmondtam anyunak”

– mondott egy meghökkentő dolgot a lány. Az sem mindennapi, hogy a barátja is elfogadta a dolgot, sőt alkalmanként a tartalom-előállításban is segített neki. Nem „arra” kell gondolni, hanem fotózásra és más egyszerűbb dolgokra.

„Amikor elkezdtem a dolgot, sima T-Shirt melltartót vettem fel, brazil bugyit, esetleg tangát, nem volt benne semmi különleges. De aztán egyre különlegesebb cuccokat kell hordanod, például szobalányjelmezt. Ha valaki kér valamit, és meg akarod őt tartani, akkor teljesítened kell a kérését”

– beszélt a csapdákról is Kaitlin. A szolgáltatáshoz persze az üzenetváltás is hozzátartozik. Néhányan csak csetelni akarnak, de a színfalak mögött egyéb ajánlatok is elhangzanak, és a szolgáltatótól függ, meddig hajlandó elmenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás