Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meztelenül kampányol és mellnagyobbítást ígér a mexikói modell

Meztelenül kampányol és mellnagyobbítást ígér a mexikói modell

Színes

Meztelenül kampányol és mellnagyobbítást ígér a mexikói modell

Színes

Promotions 07:37

A 33 éves Rocio Pino egy ideje már az OnlyFans oldalon azzal keresi pénzét, hogy pucéren csábítja, izgatja a mexikói férfiakat.

Másrészről viszont komoly politikai céljai is vannak, ugyanis elhatározta, hogy politikai karrierre tör és igyekszik bejutni a mexikói parlamentbe. Éppen ezért pedig egy egészen extrém választási programmal próbálja rávenni a női szavazóit is, hogy rá tegyék voksukat. 

„A választási ígéretem az, hogy minden nő számára ingyenes mellnagyobbítást biztosítok”

– nyilatkozta a Daily Starnak.

Hogy egy kicsit enyhítse az elég célirányos kampányszövegét, programjában azt is hozzátette, hogy nemes célokért is küzd: elsőként azoknak a nőknek biztosítaná a műtétet, akik már túlélték a mellrákot és masztektómiát végeztek el rajtuk. Emellett pedig segítene az iskoláskorú lányokon, hogy szólaljanak fel, ha gyermekbántalmazás éri őket. Olyan törvényeket akar érvényre juttatni, amelyekkel a nőket a kiberbűnözéstől is megvédik.

Hogy választási üzenete mennyire lesz sikeres, még nem tudni, de elég esélyes, hogy a férfiak nagy arányban szavaznak rá, hiszen kampánykörútján is teljes mellbedobással promótálta magát: meztelenre vetkőzve toborozta az embereket. 

Borítókép: Rocio Pino/Youtube (screenshot)