Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megtudtuk, mennyi pénze van Palvin Barbarának

Megtudtuk, mennyi pénze van Palvin Barbarának

Színes

Megtudtuk, mennyi pénze van Palvin Barbarának

Színes

Promotions 18:18

Palvin Barbara jelenleg a 17. a legjobban kereső topmodellek listáján, de év végéig még gyarapodhat a vagyona – legalábbis a Forbes szerint.

A 27 éves Palvin Barbaráért jelenleg is a legnagyobb divatmárkák versenyeznek egymással, 2019-ben a Victoria’s Secret is beválasztotta a saját top modelljei közé, továbbá legutóbb a L’Officiel Italia címlapján is láthattuk. 2006-ban, alig 13 évesen indult karrierje, ekkor fedezték fel, miközben Budapesten sétált. Még ebben az évben debütált a Spur Magazine-ban.

2008-ban az ELLE magazinban egy nagyobb divatanyagban szerepelt. 2009-ben felvették az IMG Modellügynökséghez, szerepelt a L'Officiel orosz, francia és holland kiadásának, és a Jalouse, a Vogue és a Glamour címlapján is. Palvin a kifutón 2010 februárjában, a Milan Fashion Week alkalmából debütált, a Prada képviselőjeként. 2010 tavaszán a párizsi divathéten is részt vett. Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro, Loewe és Giles modelljeként is mutatott be ruhákat, továbbá a 2011 Chanel show-t is ő nyitotta meg.

Későbbiekben modellkedett az Armani Exchange, a H&M, és a Victoria’s Secret részére is.

A Forbes most azt derítette ki, hogy a szupermodell vagyona jelenleg 8 millió dollár, ami nagyjából 2,3 milliárd forintnak felel meg. Ráadásul de az év végére Palvin Barbi pénze elérheti még a 10 millió dollárt is, így 2.8 milliárd forint lesz durván a szépséges modell pénze.

Barbi ezzel előrébb léphetne a legjobban kereső topmodellek listáján is, ahol most a 17. helyen áll.

Borítókép: Palvin Barbara/Profimedia