promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balázs Klári bevallotta, hány férfival volt együtt
Borítókép:  Metropol
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Balázs Klári olyan részleteket árult el a magánéletéről, amit eddig soha.

Balázs Klári volt a vendége az nlc új, A hétköznapok kapaszkodói című podcast-sorozatának, melyben egyebek mellett azt is elárulta, hogy hány férfival volt dolga egész életében.

Azt ugyebár mindenki tudhatja, hogy az énekesnőnek két férje volt, és Korda Györggyel 2022-ben lesznek 40 éve házasok. Viszont arról mind ez idáig nem beszélt, hogy összesen hány férfi volt az életében.

„Nagyon konzervatívan nevelt az anyukám. Konkrétan lebeszélt a kalandokról. Azt mondta, csak akkor bújjak ágyba bárkivel, ha valóban szerelmes vagyok. Persze sok fiú megkörnyékezett már akkor is, amikor tinilányként Budapestre kerültem, de ösztönösen szelektáltam. Nem szerettem volna, ha bárki – elnézést a kifejezésért – ”gyakorlópadként” kezelt volna. És arra is kínosan ügyeltem, hogy ne ragasszák rám a könnyűvérű jelzőt. Egyébként is hiszek abban, hogy a tesi és a lelki szerelmet nem lehet külön választani”

- fogalmazott Balázs Klári, aki több szempontból is szerencsésnek tartja magát.

Fiatalon ismerte meg az első férjét, majd évekkel később Korda Györgyöt, és most azt mondja, hogy

két igazán ”first class”, vagyis elsőosztályú férfit adott neki az élet.

Vagyis Balázs Klárinak mindössze két férfival volt dolga élete során. A sztárpár nemrég az RTL Klub egyik műsorában árulták el, hogy miért nincs közös gyermekük. Erről az alábbi cikkben olvashattok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás