promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liz Hurley ezt gondolja Hugh Grantről, aki megcsalta őt egy prostival
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

13 évig járt együtt a sztárpár, de már két évtizede szakítottak egymással.

Liz Hurley 56 évesen is bombaformában van, szinte hiányérzetünk támad azokon a heteken, amikor nem csodálhatjuk meg néhány vadító bikinis fotóját. Az angol színésznő, modell és üzletasszony félig-meddig szinglinek tekinthető azóta, hogy 2015-ben szakított Shane Warne ausztrál krikettjátékossal.

Titkos hódolói természetesen azóta is vannak, legismertebb kapcsolatának azonban mind a mai napig Hugh Grant számít. 1987-ben jöttek össze, és Liz még azt is megbocsátotta az esetlenségében is szívtipró színésznek, hogy c1995-ben rajtakapták őt egy prostituálttal.

2000-ben szakítottak véglegesen, de a színésznő elmondása szerint azóta is jó a viszonyuk. Liznek van egy 19 éves fia, de Damiannek nem Grant, hanem a tavaly tragikus körülmények közt elhunyt filmproducer-üzletember Steve Bing az apja.

„Még mindig hihetetlenül jó barátságban vagyok Hugh-val. Annyi mindenen mentünk keresztül együtt. Azt gondolom, hogy úgy ápolhatok jó viszonyt az exeimmel, ha tiszteletben tartom a jelenlegi életüket”

– filozofált a középkorú szépség. Valószínűleg máig nem felejtette el, hogy a világ előtt akkor vált igazán ismertté, amikor Grant barátnője lett.

„Nincs már közöttünk 20 éve semmi, de még mindig szoros barátság köt össze bennünket. El kell fogadnunk azt, hogy mások is szerepet kapnak az életünkben, partnerek, gyerekek, nem élhetünk folyton a múlt rózsaszín ködében. Folyton tovább kell lépned, és tisztelned kell a jelent”

– mondta a színésznő. Hugh Grant már csak azért is közel maradt egykori szerelméhez, mert ő a keresztapja Damiannek. A sztárpáros a mai napig sokat beszélget egymással, Liz gyakran kér tanácsot a 60. életévébe lépett sármos színésztől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás