promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ekkora vagyonra tett szert a legszexibb magyar szupermodell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár még csak 27 éves Palvin Barbara, de már most akkora vagyonra tett szert, amiről mások csak álmodni mernek. A legnagyobb divatcégek versengenek magyar a szupermodellért.

 

Palvin Barbara a divatvilág csúcsán van. A Blikk információi szerint, minden divatcég a magya szupermodellel szeretne dolgozni, így nem is csoda, hogy a Forbes által a közelmúltban 8 millió dollárra (2,2 milliárd forintra) becsülték Barbi vagyonát.

A szakértők szerint az év végére akár a 10 millió dollárt (2,8 milliárd Ft-ot) is elérheti, amellyel nagyot ugorhatna a világ legtöbbet kereső szupermodelljeinek listáján, amelyen jelenleg a 17. helyet foglalja el.

A magyar bombázó nem csak a munkájában, a magánéletében is sikeres. 2018 óta alkot egy párt Dylan Sprouse-el, akivel azóta is elválaszthatatlanok. Már csak az a kérdés, hogy a színész mikor kéri már meg Barbi kezét. 

A topmodell 2020 őszén egy új oldalát is megmutatta. Az egész világ előtt műsorvezetőként is debütálhatott az MTV EMA gáláján, amelynek ráadásul éppen Magyarország adott otthont.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás