Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ekkora vagyonra tett szert a legszexibb magyar szupermodell

Ekkora vagyonra tett szert a legszexibb magyar szupermodell

Színes

Ekkora vagyonra tett szert a legszexibb magyar szupermodell

Színes

Promotions 15:15

Bár még csak 27 éves Palvin Barbara, de már most akkora vagyonra tett szert, amiről mások csak álmodni mernek. A legnagyobb divatcégek versengenek magyar a szupermodellért.

Palvin Barbara a divatvilág csúcsán van. A Blikk információi szerint, minden divatcég a magya szupermodellel szeretne dolgozni, így nem is csoda, hogy a Forbes által a közelmúltban 8 millió dollárra (2,2 milliárd forintra) becsülték Barbi vagyonát.

A szakértők szerint az év végére akár a 10 millió dollárt (2,8 milliárd Ft-ot) is elérheti, amellyel nagyot ugorhatna a világ legtöbbet kereső szupermodelljeinek listáján, amelyen jelenleg a 17. helyet foglalja el.

A magyar bombázó nem csak a munkájában, a magánéletében is sikeres. 2018 óta alkot egy párt Dylan Sprouse-el, akivel azóta is elválaszthatatlanok. Már csak az a kérdés, hogy a színész mikor kéri már meg Barbi kezét. 

A topmodell 2020 őszén egy új oldalát is megmutatta. Az egész világ előtt műsorvezetőként is debütálhatott az MTV EMA gáláján, amelynek ráadásul éppen Magyarország adott otthont.

Borítókép: Profimedia