promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis lehet Scootert is fog nyomni a koncerteken az új kinézete miatt – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fellépéseken teljesen új külsővel találkozhattok majd vele.

Curtis nem olyan rég egy impozáns feldolgozáshoz csatlakozott, amit a Swing à la Django álmodott meg. Az előadónak egy teljesen új csavart kellett belevinnie a Kimnowak klasszikusába, mivel az eredeti szerzeményben nem szerepelt rap-betét.

Curtis hamarosan kezdi Majkával a koncertszezont. Horváth Tamással a színpadon június 12-én a Plázs közönségét fogják beindítani, de a nagy dobásukra augusztus elején kerül sor. Nem kis feladatot vállaltak be, mert a Budapest Parkban tripla koncertjük lesz, ráadásul szünet nélkül.

Közben szokatlan dologra figyeltek fel a rajongók Curtis Instagramján, mert a rapper megváltozott külsővel vág bele a fellépésekbe. Az előadó úgy döntött, hogy hidrogénszőke hajra vált.

A kommentelők természetesen elkezdtek ilyeneket írogatni, hogy ő az újpesti Eminem, de a legtöbben a Scooter frontemberéhez, H.P. Baxxterhöz hasonlították.

Rengetegen írtak be Scooter számcímeket, szóval poénból megléphetnék Curtisék, hogy elnyomnak egy feldolgozást valamelyik koncerten, és ha bejött, akkor az összesen. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás