promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi ismét az ujja köré csavarja a világot angyali szépségével – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A modelltől már megszokhattuk, hogy rendszeresen pózol brutálszexi ruhákban és dögös sminkben. Legutóbbi fotójával azonban bebizonyította, hogy nemcsak jó nő, de igazi, természetes szépség.  

Legutóbbi cikkünkben mi is beszámoltunk a jó hírről, hogy Palvin Barbi lett az olasz L'Officiel magazin nyári címlaplánya. A modell a címlapfotózás kedvéért egy rendkívül extravagáns ruhakölteményben és erős smiknben pózolt a kamerának, a végeredmény pedig annyira vadítóan szexi lett, hogy követőinek a szavuk is elakadt a látványtól. 

A magyar származású szépség azonban nemrég egy elbűvölő fotóval örvendeztette meg rajongóit, amelyen smink nélkül, egy egyszerű outfitben, befont copfokkal látható. A végeredmény annyira elbűvölően édes lett, hogy nem tudunk más hasonlatot találni rá, mint hogy Barbi egy földre szállt angyal csintalan mosolyával kacsint ránk a fotóról. 

Palvin Barbi továbbra is a világ egyik legszebb nője, és ismét bebizonyította, hogy igazi, természetes szépség, amint azt az alábbi fotó is igazolja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás