promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A francba! A modell a Playboyban szerepelt volna, de a vőlegénye nem engedte neki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gáláns és gazdag úriember inkább maga fizette volna ki a fotózásért ajánlott gázsit.

Biztosan sokak számára cseng ismerősen a Wayne Gretzky név, bár a kanadai hokis legenda jó néhány éve szögre akasztotta már a korcsolyát. Manapság inkább a lányáról, Paulináról szólnak a hírek, aki modellként tett szert népszerűségre.

A 32 éves hölgy a profi golfozó Dustin Johnson menyasszonya, aki – mint nemrég kiderült – egy igen különleges élménytől fosztotta meg a világ férfi népességét. 2013-ban Paulinát a Playboy kérte fel fotózásra, vőlegénye azonban ezt megtiltotta neki, sőt azt mondta, hogy inkább odaadja ő a lánynak a pucér szereplésért felajánlott pénzt.

Pedig Paulina nem különösebben takargatja a bájait, az Instagramon például ingyen mutogatja magát bikiniben és fehérneműben egyaránt. Az apuka, Wayne Gretzky mindezt nem bánja, ugyanis egyáltalán nem követi a posztjait.

A pár 2012-ben kezdett együtt járni, és azóta már két gyerekük is született, a házasságkötéssel azonban egyelőre kivárnak. Paulina 2013-ban egyébként a Maximnak nem mondott nemet, igaz, abban a férfimagazinban csak egy kis fekete bikiniben kellett mutogatnia magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás