Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fantasztikus hírt kapott Curtis

Fantasztikus hírt kapott Curtis

Színes

Fantasztikus hírt kapott Curtis

Színes

Promotions 18:18

Curtisnek hat hónapot kellett várnia erre a pillanatra, de végre lejárt a büntetése, és újból azt csinálhatja, amit szeretne.

Széki Attila, azaz Curtis az utóbbi hónapokban több balhéba is keveredett, hiszen nem jelent meg a TV2 Sztárban sztár című műsorának egyik felvételén, ezért kizárták a versenyből (amit amúgy jó eséllyel akár meg is nyerhetett volna), illetve az egyik futsal mérkőzésén dulakodás tört ki, ezért először egy évre eltiltották a játéktól, majd ezt fellebbezés után 6 hónapra mérsékelték – de most végre visszatérhet a pályára.

„Az eltiltás valóban lejárt, vagyis Széki Attila visszatérhetett a csapathoz. Sajnos mindez a bajnokság utolsó meccse előtt történt, így a játékos, csak a következő bajnokságban léphet pályára. Ugyanakkor a nyári edzéseken már részt vesz. Szerencsére tréningek hétköznapra esnek, így többnyire nem ütköznek majd Curtis fellépéseivel. Ha mégis, akkor majd a csapat megy a koncertek helyszínére és ott készülünk a következő idényre, amikor is bajnokok leszünk”

– árulta el a Ripostnak Óvádi László, az Újpest csapatának alelnöke.

Ezek alapján nem kell aggódniuk a rapper rajongóinak, hiszen összeegyeztethető a sport és a fellépések is, szóval több fronton is tud majd teljesíteni.

Az biztos, hogy a lehető legrosszabbkor történt annak idején a fent említett atrocitás, hiszen a járvány miatt Curtisnek elmaradtak a koncertjei, így valószínűleg lett volna egy kis ideje, hogy felépítse a sportpályafutását, illetve hogy levezesse a fellépések hiányában felgyülemlett energiáit is.

Borítókép: Curtis / Profimedia