Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A TV2-nél betojtak, ezért műsorváltozás lesz

A TV2-nél betojtak, ezért műsorváltozás lesz

Színes

A TV2-nél betojtak, ezért műsorváltozás lesz

Színes

Helmeczi Benjamin 13:33

Először jó ötletnek tartották, hogy a Mintaapák utolsó két részét A mi kis falunk ellen küldik, aztán rájöttek, hogy ezzel csak maguknak tennének kárt.

Ezúttal sem jött be a TV2 számítása. Hiába hozták vissza néhány epizód erejéig az egykor nagy sikernek örvendő Mintaapákat, mostanra a sorozat nem hoz nekik akkora nézettséget, mint amire számítottak.

Az előző hét legnézettebb epizódját 472 ezren nézték a teljes lakosságból, ami egyáltalán nem mondható kiemelkedő eredménynek.

A csatorna korábban úgy gondolta, hogy a 2. évad utolsó két részét május 29-én, szombaton fogják műsorra tűzni, mégpedig A mi kis falunkkal egy időben. Most viszont valószínűleg rájöttek arra, hogy semmi esélye nem lenne a Mintaapáknak a pajkaszegiekkel szemben, hiszen az ország legnézettebb sorozatát nem tudják legyőzni.

Ezért inkább úgy döntöttek, mentik, ami menthető, és inkább beáldozzák a szombati esti Tények Pluszt, hogy korábbra rakják a sorozat epizódjait.

Ez azt jelenti, hogy a Mintaapák 2. évadának utolsó két részét 18:55-től láthatjuk, és valamivel A mi kis falunk előtt fog véget érni. Így megadják maguknak az esélyt, hogy némi nézettséget generáljanak maguknak; ha már hétköznap az Exatlon Hungary-vel nem sikerül.

Borítókép: TV2 Play