Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ittas vezetés miatt körözik a TNT sztárját

Ittas vezetés miatt körözik a TNT sztárját

Színes

Ittas vezetés miatt körözik a TNT sztárját

Színes

Promotions 12:52

Elfogatóparancsot adott ki a bíróság ittas vezetés miatt a TNT sztárja Inti, azaz Zuber Krisztián Felicián.

Úgy lásztik a TNT korábbi zenésze, Inti igencsak rátölthetett a garatra nemrégiben, amivel nem is lenne gond, ha nem ült volna utána a volán mögé. A Telex ugyanis észrevette, hogy a police.hu ittas vezetés miatt körözi Zuber Krisztián Feliciánt, akinek a fotója is látható a rendőrség honlapján.

Az elfogatóparancsot május 18-án kedden adták ki, a körözést a Fővárosi Törvényszék Büntetés Végrehajtási csoportja rendelte el.

A történtekkel kapcsolatban a zenész a Rádió 1 Balázsék című műsorában szólalt meg. Mint elárulta, egy 2018-as ügyről van szó. Ittas vezetésen kapták, amiért pénzbüntetést is kiróttak rá, amit azonban nem fizetett be. Elmondása szerint ennek köszönhetően került fel a police.hu-ra tegnap, ám már intézkedett az ügyben, a rá kiszabott büntetést tegnap befizette.

A TNT magyar együttes, melyben Zuber Krisztián mellett Dobrád Ákos szerepelt, 1996-2005-ig tevékenykedett. Első önálló kislemezük a Rendőrnő volt, majd 1997-ben a Titkos üzenet hozta meg a számukra az igazi áttörést. Legismertebb dalai közé tartozott még a Kicsi Gesztenye, Nem jön álom a szememre, és Bolond aki sír. 

Borítókép: RTL Klub