Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Katy Perry brutálisan szexi bőrszerkóban csábítja szexre Orlando Bloomot

Katy Perry brutálisan szexi bőrszerkóban csábítja szexre Orlando Bloomot

Színes

Katy Perry brutálisan szexi bőrszerkóban csábítja szexre Orlando Bloomot

Színes

BV 16:56

Az énekesnő először ártatlan tündérkeként szexizett, majd vörös domina ruhában csattogtatta az ostort.

A 36 éves énekesnő tavaly nyár végén hozta világra első gyermekét, aki a Daisy Dove Bloom nevet kapta. Azóta fél év telt el, Perry pedig láthatóan teljesen visszanyerte régi alakját, amit most egy szexi, vörös bőrszerkóban mutatott meg rajongóinak az Instagramon. 

Az énekesnő férje, Orlando Bloom egyébként nemrégiben brutális őszinteséggel vallott szexuális életük nehézségeiről. A gyűrűk ura sztárja elmondta, hogy kisbabájuk születése óta nem tudnak eleget szexelni feleségével – állítása szerint amióta még egy taggal bővült a családjuk, nemi életük már nem a régi.

Perry ugyanakkor kétségtelenül vadító formába hozta magát a szülés óta, így a pár nemi életét érintő gondok nagy valószínűséggel csak átmenetiek. 

A szettet az énekesnő egyébként az American Idol című műsor adásában viselte. A műsor kapcsán érdemes megemlíteni Katy előző outfitjét is – az énekes tehetségkutató Disney tematikájú adásában Perry Csingilingnek öltözött, a Pán Péter című Disney rajzfilm önfejű, féltékenykedő, szőke tündérkéjének.

Kétség sem fér hozzá, hogy a sztár kirobbanó formában van!

Borítókép: Profimedia