promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi brutálszexi képet rakott ki magáról, elképesztő formában van
Borítókép:  Szandi / youtube.com/Szandi (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A „Tinédzser l'amour” énekesnője, Szandi hihetetlenül jól néz ki, és ezt a legújabb fotója is bizonyítja, amin megvillantja tökéletes alakját.

Szandi 1989-ben, mindössze 13 évesen kezdte zenei karrierjét, miután Fenyő Miklós felfigyelt a tehetségére. Hamar tinisztár lett belőle a „Tinédzser l'amour”, illetve egyebek között a „Szerelmes szívek” című slágereknek köszönhetően.

Az énekesnő természetesen még most is aktív, ráadásul a YouTube-csatornáján egészen különleges tartalmakat oszt meg: nem csupán zenei klipeket találunk ott, hanem például főzős, illetve edzős videókat is.

Szandi 44 évesen is kirobbanó formában van, a közönség pedig szinte csodájára jár a testének, hiszen elképesztően néz ki. Nemrég ráadásul kirakott magáról egy képet, amin egy falatnyi ruhában pózol a tükör előtt, a rajongóknak pedig egyből leesett az álluk a fantasztikus alakjától és nőiességétől.

A híresség azért posztolta a szexi fotót, hogy megkérdezze a követőit, igénylik-e még tőle az edzős videókat, a válasz pedig egyöntetű igen volt, mivel mindenki szívesen nézi Szandit kondizás közben – legalábbis erről árulkodik, hogy a „20 PERC A FESZES, KEREK FORMÁÉRT” című feltöltését már több mint 80 ezren tekintették meg.

Itt lehet megnézni Szandi dögös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás