Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szandi brutálszexi képet rakott ki magáról, elképesztő formában van

Szandi brutálszexi képet rakott ki magáról, elképesztő formában van

Színes

Szandi brutálszexi képet rakott ki magáról, elképesztő formában van

Színes

Promotions 06:06

A „Tinédzser l'amour” énekesnője, Szandi hihetetlenül jól néz ki, és ezt a legújabb fotója is bizonyítja, amin megvillantja tökéletes alakját.

Szandi 1989-ben, mindössze 13 évesen kezdte zenei karrierjét, miután Fenyő Miklós felfigyelt a tehetségére. Hamar tinisztár lett belőle a „Tinédzser l'amour”, illetve egyebek között a „Szerelmes szívek” című slágereknek köszönhetően.

Az énekesnő természetesen még most is aktív, ráadásul a YouTube-csatornáján egészen különleges tartalmakat oszt meg: nem csupán zenei klipeket találunk ott, hanem például főzős, illetve edzős videókat is.

Szandi 44 évesen is kirobbanó formában van, a közönség pedig szinte csodájára jár a testének, hiszen elképesztően néz ki. Nemrég ráadásul kirakott magáról egy képet, amin egy falatnyi ruhában pózol a tükör előtt, a rajongóknak pedig egyből leesett az álluk a fantasztikus alakjától és nőiességétől.

A híresség azért posztolta a szexi fotót, hogy megkérdezze a követőit, igénylik-e még tőle az edzős videókat, a válasz pedig egyöntetű igen volt, mivel mindenki szívesen nézi Szandit kondizás közben – legalábbis erről árulkodik, hogy a „20 PERC A FESZES, KEREK FORMÁÉRT” című feltöltését már több mint 80 ezren tekintették meg.

Itt lehet megnézni Szandi dögös képét:

Borítókép: Szandi / youtube.com/Szandi (screenshot)