promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka most először szólalt meg édesanyja halála után
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka március óta először beszélt mérhetetlen fájdalmáról.

Márciusban szörnyű tragédia következett be Schobert Norbert és Rubint Réka családjában. A fitneszedző édesanya egy hirtelen rosszullét következtében, családtagjai karjaiban hunyt el.

Réka nagyon nehezen tudta feldolgozni ezt a tragédiát, de most elérkezettnek látta az időt, hogy beszéljen veszteségéről és fájdalmáról.

„Kiváltságos dolog, hogy a karjaimban tudtam átsegíteni édesanyámat arra a világra, melyet nem ismerünk. Próbálom az elfogadhatatlanban megtalálni a kapaszkodót és a vigaszt. Ha nincs a Covid és nincsenek a korlátozások, akkor ugyanabban a tempóban, mint korábban, reggeltől estig dolgoztam volna. Elképzelhető, hogy a világ valamelyik pontján táboroztattam volna, s akkor most itt lennék egy óriási nagy bűntudattal a lelkemben, hogy nem voltam vele, nem lehettem mellette. Az első napokban kicsit belehaltam abba, ami történt, de aztán elkezdtem más oldalról megvizsgálni a történteket”

- nyilatkozta a Blikk-nek Réka, aki elmondta, hogy a covid miatt nagyon sokáig volt otthon, és ezért az édesanyjával is rengeteg időt tudott együtt tölteni. Elmondása szerint édesanyja nagyon büszke volt mindannyiukra, és telis-tele volt szeretettel a szíve és a lelke.

„Lányom Lara és az én kezemben halt meg, amíg a mentők megérkeztek, Norbika és Norbi próbálták újraéleszteni. A családunkban egyébként is hatalmas az összetartás, de amikor egyként próbáltuk megmenteni az anyukámat, ahogy összekapcsolódtunk felette, ott valami megváltozott. A gyerekeim abban a pillanatban felnőttek. Norbika az orvosi egyetemre készül és azt mondta nekem, hogy imádott nagymamája halála megerősítette abban, hogy neki ez az útja, életeket kell mentenie”

Réka úgy érzi, mindent megtett azért, hogy anyukája szeretve legyen.

„Amikor felteszem magamnak azt a kérdést, megtettem-e mindent, hogy édesanyám boldog legyen, akkor azt mondom, hogy igen. És ha megkérdezem magamtól, hogy ugyanígy szeretnék-e majd a földi életnek búcsút inteni, a válaszom szintén az, hogy igen”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás