promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zuhanyzás közben fotózták le Palvin Barbi hasonmását – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gelencsér Timi és megvillantotta, amit meg kell, Shantal Monique melleitől meg továbbra is el fog állni mindenkinek a szava.

Thylane Blondeau még csak most lett 20 éves, de már fiatalkora óta a média Palvin Barbihoz hasonítja. Ahogy persze idősödött, egyre jobban előtörtek az egyéni arcvonásai, így ez a hasonlóság kezdett eltűnni. Amúgy Thylane és Barbi jóban vannak, és anno még közös fotón is szerepeltek. Először mutatunk egy képet, amin valóban látszik az egyezés, aztán jöhet a villantás, mert a válogatás rovatunkban azért ez az elsődleges.

Szeretik a rajongók, amikor Gelencsér Timi Dominikán van, mert akkor mindig érkeznek tőle a bikinis fotók. Timi ugyebár az Exatlon Hungary első évadában versenyző volt, később pedig riporterként találkozhattak vele nézők. Szerdán volt amúgy a 365. nap, amit Dominikán töltött, szóval így három részletben összejött az egy év. Valószínűleg sokan cserélnének vele.

Nagyon régen találkozhattatok Shantal Monique szuperdögös képeivel, szóval már éppen itt az ideje. Shantal nem változott semmit, sőt, talán csak még szexibb lett.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás