Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kopogószellem segítette a lánykérést – videó

Kopogószellem segítette a lánykérést – videó

Színes

Kopogószellem segítette a lánykérést – videó

Színes

TB 20:20

Simon már régóta szerette volna megkérni barátnője kezét, de a Covid közbeszólt: szóba se jöhetett a romantikus helyen történő romantikus lánykérés. Épp ezért a hősszerelmes úgy döntött, a legjobb módja annak, hogy feltegye a nagy kérdést az, ha leforgat egy házi horrorvideót.

Simon és kedvese – ahogy mindenki más is a koronavírus alatt – a négy fal közé szorult. Az egyébként bulizással, bárokba és éttermekbe járással töltött időt a srác arra fordította, hogy titkos eljegyzési videót készítsen barátnőjének, ráadásul nem is akármilyet: egy rövid horrorfilmet. Még arra is gondolt, hogy a lányt is bevonja az alkotás egyik jelenetébe, így nyugodtan munkálkodhatott a videón anélkül, hogy szerelme gyanút fogott volna.

A film szerint egy kopogószellem dúlja fel Simon életét: ijesztő, baljós hangokat hall és tárgyak mozognak az otthonában. Miközben épp rémisztő tapasztalatait osztja meg a kamerával, egyszer csak dörömbölnek az ajtón, és mikor kinyitja, egy régi dobozkát talál az ajtó előtt. Simon beviszi, leteszi a dobozt az asztalra, mire az beszélni kezd hozzá:

ha kinyitsz, tiéd lesz minden, amire csak vágysz!

Ekkor már sejthető, hogy az antik doboz a jegygyűrűt rejti…

A nagy napon Simon egy romantikus, otthon töltött, borozgatós estére „invitálja” szerelmét, majd levetíti neki a kisfilmet, aminek a végén természetesen előbukkan a gyűrű a valóságban is, majd elhangzik a kérdés: leszel a feleségem?

A menyasszony persze meglepődik, ahogy kell, sír a boldogságtól és az „igen” válasz sem várat magára sokáig.

Az elkészült alkotás nem nélkülözi a különleges videóeffekteket sem, így a film még élvezhető is. Simon természetesen nem egyedül forgatta le a horrort, segítségére voltak videókészítésben jártas barátai is.

Nézd meg te is a videót, hogy sikerült a rendhagyó lánykérés:

Borítókép: Illusztráció / Profimedia