Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hódi Pamela mindenkit átvert?

Hódi Pamela mindenkit átvert?

Színes

Hódi Pamela mindenkit átvert?

Színes

Helmeczi Benjamin 12:52

Úgy tűnik, Hódi Pamela alaposan átvert mindenkit. Legalábbis ezt feltételezi az egyik követője.

Félreértés ne essék, valóban megszületett Hódi Pamela és Tóth Bence második kislánya. Mind a baba, mind az édesanya jól vannak, sőt, már otthon is vannak.

A modell-influenszer még múlt hét pénteken rakta ki az Instagram-oldalára, hogy egy kis időre el kell köszönnie a rajongóktól, mert mennek a kórházba.

„Most egy kis időre elköszönök Tőletek, mert elérkezett a napja annak hogy átvegyük Istentől az ajándékunkat”

- írta az alábbi képéhez Pamela.

Vasárnap aztán egy 24 óráig látható Insta Story-ban tudatta tudatta követőivel, hogy megszületett a kislányuk, és már otthon is vannak mindhárman.

Ez hamar gyanús is lett az egyik kommentelőnek, aki szerint Pamela korábban szült már, mint ahogy a közösségi oldalán kommunikálta.

„Gratulálok Pami! Viszont lenne egy kérdésem: ha pénteken szültél császárral, hogy a fenébe mehettél haza már a hétvégén? Hiszen, ha jól tudom, császárnál minimum három-négy napot bent tartanak a dokik a kórházban. Szerintem korábban jött a pici, szerdán vagy csütörtökön. Csak direkt raktad ki később a kórházas posztot. Mindenesetre jó egészséget nektek”

Bár azt nem tudni, hogy a kommentelő honnan szerezte az információt, hogy Pamela második gyermeke is császármetszéssel jött a világra, hiszen erről sehol sem lehet olvasni.

Borítókép: Velvet

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria