promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fenyő Iván drámai bejelentésre készül
Borítókép:  Life TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egész életében csupán kétszer volt szerelmes Fenyő Iván, aki drámai bejelentést tesz a Life TV - Összezárva Hajdú Péterrel című pénteki műsorában. 

 

 

Fucsa belegondolni, hogy a gyengébbik nem körében igen népszerű Fenyő Iván még 41 évesen sem találta meg az igazit. Mint a Blikk írja, a színművész elfogadta a sorsát és azt, hogy talán az egész életét egyedül éli le. Erről a Life TV-n pénteken 22 órakor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén beszélt. 

A Mintaapák korábbi főszereplője az eddigi szerelmi kapcsolataiba hatalmas elánnal vetette bele magát, de most úgy tűnik, csalódott, és lemondott arról, hogy valaha boldog legyen egy nő oldalán. 

A színész azt is elárulta, hogy eddig csupán kétszer volt igazán szerelmes. Az első nő az életében, akivel közösen képzelte el a jövőt, kollégája, Jordán Adél volt, majd egy nála 13 évvel fiatalabb lányba szeretett bele, akit el is akart venni feleségül. 

Fenyő arról is beszél a műsorban, hogy korábban két kanállal habzsolta az életet, ám 2007-ben ittas vezetés közben autóbalesetett szenvedett. Onnantól meghúzott egy határt.

Hajdú Péter rá is kérdezett, hogy ez térítette-e észhez, mire a színész úgy reagált:

„Aha, ha nincs az, szerintem akkor másfél év és meghalok"

 [[kod1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás