Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fenyő Iván drámai bejelentésre készül

Fenyő Iván drámai bejelentésre készül

Színes

Fenyő Iván drámai bejelentésre készül

Színes

Promotions 14:54

Egész életében csupán kétszer volt szerelmes Fenyő Iván, aki drámai bejelentést tesz a Life TV - Összezárva Hajdú Péterrel című pénteki műsorában. 

Fucsa belegondolni, hogy a gyengébbik nem körében igen népszerű Fenyő Iván még 41 évesen sem találta meg az igazit. Mint a Blikk írja, a színművész elfogadta a sorsát és azt, hogy talán az egész életét egyedül éli le. Erről a Life TV-n pénteken 22 órakor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén beszélt. 

A Mintaapák korábbi főszereplője az eddigi szerelmi kapcsolataiba hatalmas elánnal vetette bele magát, de most úgy tűnik, csalódott, és lemondott arról, hogy valaha boldog legyen egy nő oldalán. 

A színész azt is elárulta, hogy eddig csupán kétszer volt igazán szerelmes. Az első nő az életében, akivel közösen képzelte el a jövőt, kollégája, Jordán Adél volt, majd egy nála 13 évvel fiatalabb lányba szeretett bele, akit el is akart venni feleségül. 

Fenyő arról is beszél a műsorban, hogy korábban két kanállal habzsolta az életet, ám 2007-ben ittas vezetés közben autóbalesetett szenvedett. Onnantól meghúzott egy határt.

Hajdú Péter rá is kérdezett, hogy ez térítette-e észhez, mire a színész úgy reagált:

„Aha, ha nincs az, szerintem akkor másfél év és meghalok"

 

Borítókép: Life TV