promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coming out! Will Smith lánya kitálalt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Willow Smith nemrég elárulta, hogy a poliamor kapcsolatokban hisz, és elképzelni se tudja, hogy egyszerre csak két partnerrel legyen együtt.

A 20 éves híresség szerdán az édesanyjával és nagymamájával beszélgetett a Red Table Talk című Facebook-műsorban, és a beszélgetés során elárulta, hogy bár látszólag monogám kapcsolatban él barátjával, Tyler Cole-lal, valójában poliamor személyként él, és nem tudja elképzelni, hogy egyszerre csak két partnerrel legyen együtt.

Egy korábbi cikkünkben már írtunk a poliamoria fogalmáról, amely

magyarul többszerelműséget jelent, amely során kettőnél több személy közötti intim és érzelmi alapokon is nyugvó kapcsolat egyidejű gyakorlata, kívánsága vagy elfogadása áll fent, amelyről a kapcsolat minden szereplőjének tudomása van és amelyhez mindenki hozzájárul. Ezzel szemben a nyitott kapcsolat során általában nem alakul ki szerelem a harmadik felek iránt, így itt inkább az alkalmi szexualitáson van a hangsúly. 

Willow állítólag „etikus módon éli többszerelmű életét”, vagyis minden partnere tud róla, és beleegyezik, hogy másokkal is szerelmi viszonyt folytat.

Willow Smith a Red Table Talk Facebook műsorában.
Willow Smith a Red Table Talk Facebook műsorában. Forrás: Profimedia

Az anyuka teljes mértékben elfogadta lánya életmódját, a nagymama azonban már nem volt ilyen együtt érző: 

„A magam részéről úgy vélem, valójában csak a szexre összpontosítanak.”

Willow erre azzal replikázott, hogy a baráti társaságában ő az egyetlen poliamor személy, mégis ő szexszel a legkevesebbet közülük.

Az énekesnő megnyilatkozása egyébként nem volt igazi coming out, két évvel ezelőtt ugyanis állítólag már bevallotta, hogy biszexuális és poliamor is egyben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás