promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi direkt megvillantotta a tökéletesen kerek popsiját, hogy az emberek kiakadjanak – fotó
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi ismét bebizonyította, hogy ő a polgárpukkasztás mestere, hiszen direkt kirakott magáról egy brutálszexi képet, amin felfedi a kerek fenekét.

Manapság az ország egyik legfelkapottabb embere Tóth Andi, és ez leginkább annak köszönhető, hogy megvan benne a szupersztárság szentháromsága: lehengerlő tehetség, gyönyörű kinézet és különleges személyiség.

A fiatal, temperamentumos énekesnő szinte minden megnyilvánulása botrányba fullad, hiszen sokan túlzottan szókimondónak és magamutogatónak tartják, ő pedig most pontosan az utóbbira játszott rá a legújabb posztjában.

„Ám legyen. Akkor pukkasszunk polgárt”

– írta Tóth Andi a fotóhoz, amin szexin fekszik az ágyban, miközben kinyomja a tökéletesen kerek popsiját, hogy még annak is megdobbanjon a szíve, akinek nincs.

A kommentek alapján tökéletesen bevált a híresség stratégiája, hiszen vagy szexuálisan túlfűtött, a fenekét túlzottan is dicsérő hozzászólások érkeztek, vagy olyanok, amik előre megjósolták, hogy az emberek ezen a poszton is ki fognak majd akadni. Ebből is látszik, hogy Tóth Andi nagyon érdekli a közönséget, akár kedvelik őt egyesek, akár nem.

Itt lehet megtekinteni a dögös képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás