promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shakira hatalmas bajba került, akár börtönbe is küldhetik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas bajba került Shakira, amelyből nem fog tudni könnyedén kimászni. A kolumbiai énekesnő 14,5 millió eurós adóhátraléka miatt, akár börtönbe is kerülhet.

[[cikk1]]  

Egészen elképesztő dolog derült ki Shakira-ról. Az énekesnő a spanyol adóhatóság szerdai jelentése szerint, 2012 és 2014 között 14,5 millió eurós adóhátralékot halmozott fel. -írja az euroweeklynews. 

A kolumbiai szőkeség elmondása szerint csupán 184 napot töltött az országban akkoriban, a spanyol államkincstár azonban nem fogadta el a védekezését. Szerintük ugyanis az énekesnő sokkal többet tartózkodott Spanyolországban, mivel párja, Gerard Piquet már akkor is a Barcelonánál futballozott.

[[cikk2]]  

A lap megemlíti, hogy Shakira már kifizette a súlyos bírságot, és a megfelelő illetékeket és kamatokat, de továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy abban az időben nem volt adófizetési kötelezettsége, mivel csak alkalomszerűen látogatta meg a kedvesét. 

A spanyol adóhatoság azonban további meghallgatást tűzött ki az ügyben. Szakértők szerint, ha Shakira tovább makacskodik, akár börtönbűntetés is várhat rá. 

[[cikk3]]  

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás