Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Shakira hatalmas bajba került, akár börtönbe is küldhetik

Shakira hatalmas bajba került, akár börtönbe is küldhetik

Színes

Shakira hatalmas bajba került, akár börtönbe is küldhetik

Színes

Promotions 07:37

Hatalmas bajba került Shakira, amelyből nem fog tudni könnyedén kimászni. A kolumbiai énekesnő 14,5 millió eurós adóhátraléka miatt, akár börtönbe is kerülhet.

 

Egészen elképesztő dolog derült ki Shakira-ról. Az énekesnő a spanyol adóhatóság szerdai jelentése szerint, 2012 és 2014 között 14,5 millió eurós adóhátralékot halmozott fel. -írja az euroweeklynews. 

A kolumbiai szőkeség elmondása szerint csupán 184 napot töltött az országban akkoriban, a spanyol államkincstár azonban nem fogadta el a védekezését. Szerintük ugyanis az énekesnő sokkal többet tartózkodott Spanyolországban, mivel párja, Gerard Piquet már akkor is a Barcelonánál futballozott.

 

A lap megemlíti, hogy Shakira már kifizette a súlyos bírságot, és a megfelelő illetékeket és kamatokat, de továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy abban az időben nem volt adófizetési kötelezettsége, mivel csak alkalomszerűen látogatta meg a kedvesét. 

A spanyol adóhatoság azonban további meghallgatást tűzött ki az ügyben. Szakértők szerint, ha Shakira tovább makacskodik, akár börtönbűntetés is várhat rá. 

 

 

 

 

Borítókép: Profimedia