promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi a valódi énjéről beszélt: „Nyitott könyv vagyok, csak senki nem veszi a fáradságot, hogy meglássa”
Borítókép:  Tóth Andi / youtube.com/Life TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi őszintén mesélt a keveseknek megmutatott valódi énjéről a Bréking című műsorban, ahol a dekoltázsáról is szó esett.

Többek között a sokak által „magamutogatónak” tartott, temperamentumos énekesnő, Tóth Andi volt a Life TV-n futó Bréking című műsor egyik vendége, ahol szóba került a valódi énje is. Elárulta, hogy csak a legközelebbi barátai ismerik őt igazán, akik rögtön keresik, ha úgy látják, hogy az emberek elkezdik őt támadni akár a kommentjei, kirohanásai vagy a szexi képei miatt.

„Igazából nyitott könyv vagyok, csak senki nem veszi a fáradságot, hogy meglássa. Egyszerűbb meglátni a dekoltázst, meg azt, hogy picit beszólok. [...] Egyszerűbb azt mondani, hogy: ja, az a mutogatós kiscsaj, akinek nagy a szája és középpontban akar lenni”

– mondta Tóth Andi.

Az biztos, hogy az utóbbi időben rengeteg botrányba keveredett a fiatal híresség, hiszen félelmet nem ismerve osztja meg véleményét a követőivel, ez pedig néha visszacsap. Horváth Éva szerint viszont nagyon jól csinálja, hiszen egy előadónak mindig „valamilyennek” kell lennie, és nem „semmilyennek” vagy „átlagosnak” – Tóth Andi pedig a modell szerint „valamilyen”.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Brékingből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás