Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demcsák Zsuzsa elárulta, mi volt élete egyik legkínosabb pillanata – videó

Demcsák Zsuzsa elárulta, mi volt élete egyik legkínosabb pillanata – videó

Színes

Demcsák Zsuzsa elárulta, mi volt élete egyik legkínosabb pillanata – videó

Színes

Baranyecz János 18:58

A kínos esetekről volt szó a Bréking című műsorban, Demcsák Zsuzsa pedig olyan történetet mesélt egy gálaestről, amitől mindenki felszisszent.

Demcsák Zsuzsa nemrég beszélt a zsáneréről, és sokak szerint elég ciki volt, hogy egyáltalán nem olyan kinézetű férfit írt le, mint amilyen a férje. A műsorvezető most a Life TV Bréking című műsorában szóba is hozta a kellemetlen esetek témáját, és olyan dolgot árult el, aminek hallatán Szabó Dóra és még a vendégek is rosszul érezték magukat.

Demcsák Zsuzsa elmesélte, hogy egyszer részt vett egy nagyjából 1000 fős gálaesten, amire egy rászabott, gyönyörű, aranyszínű ruhában ment el. Ott fel kellett mennie egy pódiumra, és nagyon félt attól az összesen három lépcsőfoktól, ami odáig vezetett, ezért jól begyakorolta a járást. Mikor eljött a bevonulás várva várt pillanata, annyira rágörcsölt a lépcsőre, hogy nem vette észre a földön lévő kábeleket, amikben megbotlott, és egy hatalmasat esett.

Mondani sem kell, hogy rettenetesen kellemetlenül érezte magát a híresség, főleg úgy, hogy végig rajta volt a reflektorfény. Még a mai napig élénken él benne az eset, de ez nem meglepő, hiszen egy ilyen pillanatot nehezen felejt el az ember – és valószínűleg az sem segít, hogy a stúdióban most is mindenki kinevette őt.

Itt lehet megnézi egy részletet a Brékingből:

Borítókép: Demcsák Zsuzsa és Szabó Dóra / youtube.com/Life TV (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria