promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hé, kik ezek a jó csajok a reklámokban? Most megmutatjuk!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak egy pillanatra tűnnek fel a tévében, de örökre megragadják a férfiak szívét.

Igézően zöld szem, természetes szőkeség – Jelena Csernyavszkaja egyenesen a messzi Oroszországból érkezett a képernyőnkre, hogy egy élőflórás táplálék-kiegészítőt reklámozzon nekünk. A Lena Cher művésznéven futó hölgy önmaga tucatnyi klónjaként szerepel a hirdetésben, így minden oldalról jól szemügyre vehetjük. Nem fél a kemény munkától, 16 évesen már a Mekiben dolgozott, aztán volt pincérnő is, és 21 évesen lépett a modell pályára.

Fotó: instagram.com/lena_cher

Nem állítjuk, hogy az összes vízhajtó-reklámban Aleksandra Jablonska szerepel, de a lengyel lány már hirdette ezt a bizonyos, növényi összetevőket tartalmazó márkát. A színésznőként, táncosként és modellként aposztrofált hölgy magassága 167 cm, mellbősége 87 cm, 38-as cipőt hord (nem nagy ez egy kicsit?), és az egyik oldalon még a privát gmail-címe is szerepel, de azt nem áruljuk el.

Fotó: instagram.com/alex.jablonska

A London és Kanada közt ingázó színésznő, Rebecca Finch szinte csitri kislányként szerepelt egy édességreklámban. A helyszínül szolgáló prágai metró egyik szerelvényén talált rá álmai lovagja, hogy egy közös csokizással oldják a hangulatot. A meglepően magas (173 cm) Rebecca azóta érett nővé vált, és a Túljárni az ördög eszén című filmben főszerepet is kapott.

Fotó: instagram.com/rebeccalfinch

És a végére egy kedves magyar emlék, Zeusz és a bölcs Pallasz Athéné csalásba forduló szókirakó játéka. A joghurtreklámban a felháborodott istennőt Pajor Angelika alakította, aki imádja a japán kultúrát, és a modellkedést, reklámszereplést a színész karrierhez vezető út állomásaként fogta fel.

Fotó: instagram.com/angelikatheeirian

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás