Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A ringbe vetődnek a rajongók a szexi sportolónő kezéért

A ringbe vetődnek a rajongók a szexi sportolónő kezéért

Színes

A ringbe vetődnek a rajongók a szexi sportolónő kezéért

Színes

BV 11:11

Az orosz szépség nemrég elmesélte, hogy a rajongók áhítata odáig fajult, hogy a ringbe ugorva házassági ajánlatokkal bombázzák őt.

Diana Avsaragova orosz sportolónő az MMA (Mixed Martial Arts, avagy kevert harcművészetek) ligájában versenyez, és igencsak nagy népszerűségnek örvend. A nézők nemcsak kitűnő harcitechnikái miatt szeretik Dianát, hanem angyali szépsége is rabul ejti őket. 

A hódolók áhítata egy-egy esetben odáig fajult, hogy volt már rá példa, hogy egy rajongó a ringbe vetődve próbálta megkérni a kezét.  

Avsaragova azonban nemrég rossz híreket közölt potenciális udvarlóival: 

„Arra gondoltam, hogy ki kellene írnom az Instagramomra, hogy házas vagyok, hogy ne kérdezgessenek többet rólam és a családi állapotomról” 

– mondta mosolyogva a harcos szépség az MMA-nak. 

Ez persze nem azt jelenti, Avsaragováét hidegen hagyja a szurkolók rajongása.

"Természetesen nagyon hízelgő az egész. Örülök neki, de túl sok is, nehéz kezelnem. Nem tudok válaszüzenetet küldeni minden udvarlónak."

Az MMA-t egyébként azért is hívják a kevert harcművészetek ligájának, mert a különféle küzdősportok és harcművészetek technikáit vegyesen alkalmazzák a harcosok a küzdelmek során. A sportág nézettségi népszerűsége vetekszik a pankrációéval és az ökölvíváséval.

Borítókép: Instagram / Diana Avsaragova