Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demi Rose a melleit kirakva, bugyiban hámozza neked a narancsot – válogatás

Demi Rose a melleit kirakva, bugyiban hámozza neked a narancsot – válogatás

Színes

Demi Rose a melleit kirakva, bugyiban hámozza neked a narancsot – válogatás

Színes

BTP 05:05

Közben rengeteg olyan képet mutatunk Tiff Villagomezről, ahol látszanak a tevepatái.

Az imádnivaló Demi Rose mindig visszatérő vendég a válogatás rovatunkban. A brit modellt az internet tette híressé, és Instagramon már 16,2 millió követője van. Ez még biztosan fog fentebb kúszni. Demi kezdőként anno egy sor szelfit tett közé az közösségi oldalán, és az emberek rögtön felkapták rá a fejüket, azóta pedig bejárta az egész világot. Ez is bizonyítja, hogy amatőrként sem szabad feladni az álmainkat.

A modell az egyik új fotóján narancsot hámoz nekünk Ibizán, olyan szexi mellbedobással, ahogy csak ő tudja. A másik képen újra sikerült ledobnia a melltartóját, de hát ez nem újdonság.

Tiff Villagomez még sosem szerepelt a válogatásban, de épp itt az ideje. A modell privát tartalmakat kínál a követőinek interneten, de az Instagramos rajongótáborát sem hagyja cserben. Őt aztán abszolút nem zavarja, ha látszanak az úgynevezett tevepatái.

A mai válogatásunkat egy Playboyos retró képpel zárjuk. Chris Cranston még 1971-ben dobta le a melltartóját a magazinnak. A fotót Mario Casilli készítette. Nagyon nosztalgikus, nagyon imádnivaló!

Borítókép: Demi Rose offical