Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Közös üzletet indít Dallos Bogi és Puskás Peti

Közös üzletet indít Dallos Bogi és Puskás Peti

Színes

Közös üzletet indít Dallos Bogi és Puskás Peti

Színes

Promotions 18:58

Hatalmas bejelentést tett Dallos Bogi és Puskás Peti, a sztárpár társtulajdonosként közösen álmodnak újra egy győri bárt.  

 

Új közös álom és feladat: a Brady 

- osztotta meg az örömhírt rajongóival Puskás Peti közösségi oldalán, aki menyasszonyával, Dallos Bogival társtulajdonosként közösen álmodják újra a Brady névre hallgató győri bárt. A 36 éves énekes azt is elárulta a rajongóknak, hogy a mostani karanténidőszak, és a koncertek nélküli hónapok késztették őket arra, hogy új kihívások után nézzenek. 

"Győrben a Dunakapu téren lehetőségünk nyílt társtulajdonossá válni a Brady -ban és álmokkal teleszórni a helyet, felfrissült megjelenéssel, szemlélettel , legfőképpen a fenntarthatóság útján. Amivel készülünk : helyi és organikus termelők alapanyagaiból egy vegán/vegetáriánus központú étlap, hazai kézműves sörök és bio borok kínálata, az egyszerhasználatos eszközök eltüntetése és még rengeteg ötlet, amivel Győr legkörnyezettudatosabb vendéglátóhelye lehetünk... és természetesen a legzenésebb."

- írta az énekes a posztja alá, aki azt is hozzátette, hogy azon dolgoznak Bogival, hogy külsőleg és belsőleg egyaránt szerethető hely legyen a bár, amelynek hivatalos Facebook oldalára várják azok jelentkezését is, akik szívesen dolgoznának velük közösen. 

Természetesen a nemrég eljegyzett Bogi is megosztotta az örömhírt.

Hol is kezdjük...Az elmúlt időszak, a koncertek és fellépések hiánya ösztönzött minket arra, hogy a felszabadult időnket és kreatív energiánkat valami új, izgalmas dologra fordítsuk. Most lehetőségünk nyílt arra, hogy a társtulajdonosai legyünk, és együtt újra álmodjuk a helyet.

Borítókép: Forrás: borsonline.hu

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria