promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi úgy kidobta a hatalmas melleit, hogy muszáj volt cenzúrázni őket – fotók
Borítókép:  Vajna Timi / via femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Timi nemrég szakított a pasijával, most pedig olyan szexi képeket rakosgat ki magáról, hogy valószínűleg nem sokáig marad szingli.

Hosszú idő után ismét egyedül van Vajna Tímea, ugyanis hetekkel ezelőtt szakított kedvesével, Zoltánnal. Az nem derült ki pontosan, hogy miért döntött így, de sokak szerint az áll a háttérben, hogy még mindig nem tudott túllépni egykori férjén, a 2019-ben elhunyt Andy Vajnán. Akármi is legyen az igazság, a híresség az utóbbi napokban végtelenül vadító fotókat rakott ki magáról, ennek pedig szinte mindenki örül.

Vajna Timi először egy elképesztően csábító fehérneműben mutatta meg tökéletes testét, a szexi ruhadarab pedig annyira átlátszó volt, hogy a hírességnek ki kellett cenzúráznia a mellbimbóit – ez pedig úgy feltüzelte a rajongókat, hogy rögtön meg is ostromolták kiéhezett, dicsérő hozzászólásokkal a posztot.

Ezek után egy érzéki, fekete/szintén átlátszó ruhában dobta ki hatalmas melleit, és ugyan az arcán nem volt túl sok érzelem, a követőket még így is sikerült rendesen felcsigáznia és az ujja köré csavarnia.

Itt lehet megtekinteni Vajna Tímea dögös fotóit, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás