Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Berki Krisztián dühében szétzúzta egy kalapáccsal a lakását – videó

Berki Krisztián dühében szétzúzta egy kalapáccsal a lakását – videó

Színes

Berki Krisztián dühében szétzúzta egy kalapáccsal a lakását – videó

Színes

Baranyecz János 15:34

Berki Krisztián annyira dühös lett Mazsi meglepetésétől, hogy fogott egy kalapcsot, és azzal esett neki egy falnak, de szerencsére jótékonykodni is volt idejük. Győzike pedig új autót szerzett magának, majd rendesen kiakadt Virágra – derül ki a Life TV-n futó Van életünk című műsorból.

Berki Mazsi azzal lepte meg férjét, hogy teljesen átalakítja egykori legénylakását, ez viszont Krisztiánnak egy csöppet sem tetszett. Olyan dühös lett, hogy kalapácsot ragadott, és elkezdett szétverni egy falat, majd lazán odabökte feleségének: „Ha csinálsz valamit, akkor rendesen csináld!”

Berkiék elmentek egy hátrányos helyzetben élő családhoz, akiknek bútorokat, hűtőt, szőnyeget és egyebek között ételt vittek, hogy ezzel is könnyebbé tegyék az életüket. Nagyon hálásak voltak a sok ajándékért, ez pedig annyira meghatotta Berki Mazsit, hogy könnyek szöktek a szemébe. Még a zord külsejű Berki Krisztiánon is látni lehetett, hogy szívmelengető érzés volt számára az, hogy segíthet:

Győzikének valami gond volt a kocsijával, ezért egy teljesen új járgánnyal állított haza, de nagyon meglepődött azon, ami az udvaron fogadta őt: a család eladásra kínálta a régi ruháit, Gáspár Virág pedig éppen a „garázs vásár” feliratot festette egy lepedőre. Aztán hirtelen rájöttek, hogy átüt a festék, így sajnos a lány tönkretette a térkövet, amit még Győző sikálása sem tudott megmenteni, szóval volt nagy kiakadás:

Még több Van életünk:

Borítókép: Berki Krisztián / via eztnezd.net