promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Ratajkowski anyaszült meztelenül, terhesen pózolt – fotók
Borítókép:  Emily Ratajkowski / Angela Weiss / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A várandós Emily Ratajkowski cseppet sem szégyenlős, ugyanis teljesen meztelenre vetkőzött, és az egész világnak megmutatta a pucér testét.

Sokak számára Emily Ratajkowski a megtestesült álomnő, hiszen hozzá hasonló szépségű és adottságú modellt talán még nem látott a világ, ráadásul a kisugárzásában is van egy ellenállhatatlan vonzerő. Nem csoda, hogy az emberek megőrülnek érte, ő pedig tesz is ezért, ugyanis folyamatosan szexi fotókat rak ki magáról még most, terhesen is – amit amúgy is pucéran jelentett be annak idején.

Emily Ratajkowski nemrég négy új képsorozatot posztolt a több mint 27 millió követővel rendelkező Instagramjára, amiken kádban, ágyban, korlát mellett és egy napsütéses szobában is megmutatja a teljesen meztelen testét – meg persze méretes terhespocakját is, hiszen nemsokára megszületik a modell első gyermeke, akit már nagyon várnak szerelmével.

A fotók annyira bevállalósak lettek, hogy volt, amit cenzúrázni kellett, szóval Emily Ratajkowski most is rendesen feltüzelte a rajongóit, akikben biztos, hogy mély nyomot hagyott ez a pár kimondottan pikáns kép, hiszen csak úgy záporoznak rájuk a kedvelések.

Itt lehet megtekinteni Emily Ratajkowski pucér fotóit, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás